Jij bent er voor de kinderen, wij zijn er voor jou!

Gastouderbureau ViaViela helpt je. Door je te voorzien van alle middelen om jouw vak op de beste manier uit te kunnen oefenen. Samen zorgen we ervoor dat je altijd aan alle voorwaarden voor gastouderopvang voldoet. En door je in contact te brengen met gezinnen die op zoek zijn naar jou!

Heb jij nog opvangplaatsen vrij en wil je weten wat ViaViela jou als gastouder te bieden heeft? Of wil je meer weten over het starten als gastouder? Meld je aan!

De voordelen van werken als gastouder


  • Speciale band met opvangkinderen
  • Zelfstandig en eigen baas
  • Bepaal zelf je tarief, dagen en tijden
Aanmelden

Werken als gastouder

Hebben kinderen een speciaal plekje in je hart? En wil je hier graag iets mee doen? Ga aan de slag als gastouder! Als gastouder heb je veel vrijheid om je opvang op jouw eigen manier in te vullen, zoals je werkdagen, opvangtijden en uurtarief. Wij helpen je om aan alle voorwaarden en opleidingseisen te voldoen. Lees meer over hoe je gastouder wordt

 

ViaViela is er voor jou

Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al ruim 85.000 kinderen opgevangen. Door deze ruime ervaring lopen wij voorop in het bieden van kwaliteit. Samen met jou zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is rondom jouw gastouderopvang .Lees meer over welke ondersteuning ViaViela jou biedt!

„Sinds ik op ViaViela.nl sta ingeschreven zijn mijn opvangplaatsen snel ingevuld. “ Michelle, gastouder

ViaViela Academie

Speciaal voor onze gastouders bieden wij een compleet scholingsprogramma. Hiermee kun je jouw kennis opfrissen, verrijken en je opvang verder professionaliseren. We bieden je verschillende modules over alle aspecten van gastouderopvang. Bekijk ons scholingsprogramma. Ook voor het vereiste MBO-2 diploma om als gastouder aan de slag te gaan, kun je bij ons terecht. 

Nieuwsberichten

Ontdek welke ondersteuning ViaViela jou biedt!