Jouw opvang bekend in de buurt

Voorbeeld persoonlijke profielpagina

Wat voor soort gastouder ben je? Ben je creatief of maak je graag muziek met de kinderen? Hebben de kinderen bij jou thuis alle ruimte om lekker buiten te spelen? Bied je nog aan meer kinderen opvang? En heb je wellicht een plek voor kinderen die extra zorg nodig hebben? Vragen waarop ouders vaak graag een antwoord willen hebben; zij vinden het immers belangrijk om te weten wie ze ‘in huis halen’. Op je persoonlijke profielpagina kun je deze en nog veel meer informatie kwijt.

 


Maak je persoonlijke profielpagina

Als gastouder van ViaViela krijg je de gelegenheid om een persoonlijke profielpagina aan te maken, die je (eventueel samen met jouw ViaViela contactpersoon) kunt vullen. Een deel van de ingevulde gegevens wordt online getoond. Alle overige velden zijn alleen zichtbaar voor jou en je consulent. Profielpagina's van gastouders van ViaViela zijn bedoeld om ouders te helpen bij hun keuze voor een gastouder. Uiteraard is je profielpagina dan ook alleen zichtbaar voor ouders die zich bij ViaViela hebben geregistreerd.


Voorbeeld

Hoe ziet een profielpagina er uit?

Het is belangrijk dat je je profielpagina zo volledig mogelijk invult. Het gaat er tenslotte om dat een vraagouder die op zoek is naar een gastouder, een goed beeld van jou krijgt. Bekijk hier het voorbeeldprofiel van de fictieve gastouder Ans. 

 

 Bekijk het voorbeeldprofiel