Altijd open voor jouw vragen

EHBO cursus en overige online cursussen van ViaViela

Heb jij een vraag over jouw EHBO-cursus of de overige online cursussen van ViaViela?


Meest gestelde vragen

Onderstaand vind je direct een antwoord op de meest gestelde vragen over EHBO en onze online cursussen.


Je vindt de cursussen via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl bij ‘Mijn Gegevens/EHBO/Kwaliteitseisen’. Je ziet dan een overzicht van ‘Mijn cursussen’. Klik op ‘Cursus starten’ om een cursus te volgen. Je wordt dan doorgestuurd naar Viaviela Academie.nl waar je de cursus gratis kunt volgen.

ViaViela vindt het belangrijk dat jij een geldig EHBO certificaat hebt. Daarom hebben wij de herhalingscursus al voor je gekocht bij Livis. Via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl volg je de online theorie en plan je een praktijksessie bij jou in de buurt. Ga naar ‘Mijn Gegevens/EHBO/Kwaliteitseisen’. Klik achter 'Eerste Hulp aan baby's en kinderen' op ‘Naar Livis Campus’. Je komt nu op de website van Livis terecht. Vanaf 3 maanden voor de verloopdatum van je EHBO certificaat staat de gewenste cursus al voor je klaar.

Uiteraard is het toegestaan om jouw EHBO certificaat elders te behalen. Zorg er wel voor dat je per e-mail een kopie van je nieuwe certificaat aan jouw contactpersoon van ViaViela stuurt. Houd er wel rekening mee dat in dat geval de kosten van de cursus voor eigen rekening zijn.


Overige vragen


Je EHBO certificaat verloopt elke twee jaar. Drie maanden voor de daadwerkelijke verloopdatum ontvang je van ons een bericht waarin we je hierop wijzen. Vanaf dat moment kun je je direct inschrijven voor de herhalingscursus. Wil je zelf controleren wanneer jouw EHBO certificaat verloopt? Log dan in op jouw persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en ga naar ‘Mijn Gegevens/EHBO/Kwaliteitseisen’.

Het is niet de bedoeling dat je zelf kosten gaat maken voor het herhalen van de EHBO. Deze herhalingscursus is namelijk door ViaViela al voor je aangekocht. Stuur een bericht naar de ViaViela Klantenservice via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl, via de knop ‘Contact’. Wij zorgen ervoor dat de cursus alsnog kosteloos voor je wordt klaargezet. We informeren je direct als deze klaar staat.  

Het is uiteraard mogelijk om samen met jouw partner de EHBO cursus te herhalen. Voor jou als gastouder is de cursus gratis, voor je partner zijn er kosten aan verbonden. Via deze link kun je jouw partner inschrijven.

Wanneer je een online cursus succesvol hebt afgerond kan het 1 a 2 dagen duren voordat het certificaat zichtbaar is op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl. Is jouw certificaat dan nog niet zichtbaar? Stuur dan een bericht aan de ViaViela Klantenservice via de knop ‘Contact’ via Mijngastouderburo.nl.


Contact

Je vindt het antwoord op veel vragen al hier boven. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via je persoonlijke pagina. Wij helpen je graag!


Via deze weg kunnen we je het beste en snelste helpen. Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stel je vraag via de knop 'Contact'.

Stuur een email via het contactformulier. Wij hebben je gegevens dan direct bij de hand. 

Ga naar het online contactformulier

Onze medewerkers helpen je graag. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0499-425421.