Werken bij ViaViela

Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt!

Met 25 collega's werken we iedere dag hard om richting te geven aan alle (franchise)vestigingen in het land en ze te ondersteunen in de dienstverlening. Een gedreven club mensen, ieder vanuit een eigen taak of specialisme. Bij elk nieuw project kijken we niet, wie is daar verantwoordelijk voor, maar wie is daar goed in. Want wij geloven dat als je in je kracht staat, je tot de mooiste resultaten komt!

We zijn in 2005 gestart, en door de jaren heen hard gegroeid en geprofessionaliseerd. We werken vanuit een mooi, nieuw kantoor bij C'park Bata in Best. Vlak aan de snelweg en dus goed bereikbaar. Een fijne plek waar we in de pauze een wandeling maken door de natuur of heerlijk lunchen in het restaurant.

 

Maak kennis met drie van onze collega's!

Werken bij ViaViela:


  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Veel vrijheid in je werk 
  • Uitdagende projecten
Bekijk vacatures

Natalie, Communicatiespecialist

Al vanaf 2017 is Natalie onze allround specialist op het gebied van communicatie en marketing. Ze is onze belangrijkste ontwikkelaar van content, die ze vervolgens inzet voor online vindbaarheid via diverse kanalen zoals Social media. Ze draait haar hand niet om voor het in elkaar draaien van een event of project. Natalie: “ViaViela is voor mij, vrijheid om mijn eigen werk en tijd in te delen en nieuwe mooie dingen te ontwikkelen!”

Renske, Support specialist

Toen Renske in 2017 vanuit de toeristische branche kwam, had ze niet verwacht dat ze hier evenveel dynamiek en afwisseling zou aantreffen. Ze startte als klantenservice medewerker en ontpopte zich al snel als een echte kennisspecialist. Nu is ze verantwoordelijk voor een breed scala aan thema's. Renske: "De afwisseling in mijn werk is het leukst, geen dag is hetzelfde. Vanuit huis of kantoor samenwerken met fijne collega's en de verantwoordelijkheid krijgen om het te doen op de manier die ik denk dat goed is!”

„Bij ViaViela heb ik de vrijheid om mijn eigen werk en tijd in te delen “ Natalie, Communicatiespecialist

David, Commercieel Manager

In 2016 kwam David bij ViaViela. Na zijn start als manager van onze eigen vestigingen bemoeide hij zich al snel met allerlei andere zaken. David heeft zijn focus liggen op groei op alle gebieden. Bijvoorbeeld bij het werven en opstarten van nieuwe franchisenemers. Maar ook contacten binnen de branche om overnames  te realiseren. David: 'Heerlijk om de vrijheid te hebben om vanuit huis, kantoor of ergens in het land te werken, dat past helemaal bij mij!'

Benieuwd naar onze vacatures