Maak de perfecte match tussen ouder en nanny

Als Nanny Consulent aan de slag in jouw regio

Voor de verdere uitbouw van onze nieuwe formule Nanny-opvang zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, commerciële en ondernemende Nanny Consulent die samen met ViaViela deze formule in jouw regio verder op de kaart gaat zetten.


Beschikbare gebieden nanny-opvang

Je krijgt als Nanny Consulent een eigen werkgebied onder je hoede. Een werkgebied van ViaViela heeft een potentie van zo’n 60.000 tot 150.000 huishoudens met kinderen. Een gebied is meestal een grotere plaats of stad die ligt in het centrum van een postcodegebied met daarbij een groot aantal omliggende plaatsen.

Hieronder vind je een overzicht van gebieden waar we per direct op zoek zijn naar een Nanny Consulent, die met ons de nieuwe formule verder gaat uitrollen.

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Groningen
  • Hilversum / ’t Gooi
  • Utrechtse Heuvelrug en omgeving

Meerdere mogelijkheden

Staat het werkgebied dat jij graag vertegenwoordigt er niet bij, maar ben je toch geïnteresseerd om samen met ons te ondernemen? Kijk dan hier bij de gebieden die open staan om als franchisenemer voor gastouderopvang aan de slag te gaan en laat ons je interesse weten. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden in de (nabije) toekomst.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden om als Nanny Consulent aan de slag te gaan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Want wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook nog meer over ons weten. Reageer direct.