Maak de perfecte match tussen ouder en nanny

Nanny's werven, matchen en begeleiden in jouw regio

Ben je sterk in het opbouwen van nieuwe klantrelaties en zit het ondernemen en het opbouwen van een eigen netwerk in je genen? Dan is deze kans om als zelfstandig Nanny Consulent bij ViaViela aan de slag te gaan echt iets voor jou!

Voor de verdere uitbouw van onze formule Nanny-opvang zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, commerciële en ondernemende Nanny Consulent die samen met ViaViela deze formule in jouw regio verder op de kaart gaat zetten.

Lijkt het je iets om als Nanny Consulent bij ViaViela aan de slag te gaan en wil je weten of je bij ons past? Ga met ons in gesprek

Waarom reageren


  • Verantwoordelijk voor je eigen succes
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Matchen van ouders aan de ideale nanny
Reageren

Veel vrijheid en zelfstandigheid

Als Nanny Consulent heb je een hele zelfstandige rol, met veel vrijheid, binnen een succesvolle organisatie. Je uren zijn flexibel in te delen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. En met onze ondersteuning heb jij alles is bij de hand om een succesvolle regio neer te zetten.  

Is jouw gebied nog vrij?

Voor de verdere uitbouw van onze formule Nanny-opvang zijn wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze, commerciële en ondernemende Nanny Consulentes die samen met ViaViela deze formule in Nederland verder op de kaart gaan zetten.. Kijk hier of we in jouw regio nog Nanny Consulentes zoeken.

„Dankzij de ondersteuning van ViaViela kan ik me volledig focussen op het werven, matchen en begeleiden van nanny's“ Ilona, Consulent

Met ViaViela in gesprek

Interesse? We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Lees hier meer over het kennismakingstraject waarbij we stap voor stap onderzoeken of wij samen werk gaan maken van goede nanny-opvang in jouw regio!

 

Yvonne Wouters,

Operationeel Directeur ViaViela

 

Ga met ViaViela in gesprek