Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Apeldoorn / Deventer

Mijn naam is Ilse Hoogstad, jouw aanspreekpunt voor ViaViela in de regio Apeldoorn en Deventer. Het persoonlijke contact met ouders, gastouders en kinderen is iets waar ik veel voldoening uit haal. Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang weet ik hoe belangrijk goed geregelde opvang is.

Kleinschalige en persoonlijke opvang
Bij een gastouder krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht omdat de groep kinderen kleinschalig is. Het is een verlengstuk van thuis waar jouw kind gestimuleerd wordt om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo in een vertrouwde en huiselijke omgeving. Samen met de ouders kijken we wat zij belangrijk vinden voor hun kind en zoeken we een gastouder die daarbij past.

Professionaliteit en kwaliteit
Bij ViaViala investeren we in de kwaliteit van de opvang. Wij begeleiden onze gastouders in het werken volgens het pedagogisch beleid. Gastouders volgen onder andere (online)cursussen en leuke workshops en krijgen ze regelmatig pedagogische nieuwsbrieven om hun kennis op peil te houden. Voor nieuwe gastouders is er de mogelijkheid om een vakopleiding te volgen bij ViaViala, waarin alle aspecten van de gastouderopvang aan de orde komen.

Meer weten over gastouderopvang?
Ben je op zoek naar een leuke gastouder, wil je zelf gastouder worden of heb je een vraag als ouder? Neem gerust contact met me op, ik help je graag!

Hartelijke groet,
Ilse

Contact