Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Heerlen

Mijn naam is Suzanne Houx. Voor de regio Landgraaf, Heerlen en Kerkrade zorg ik voor de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders. Het persoonlijke contact met ouders, gastouders en kinderen is iets waar ik veel voldoening uit haal. Dankzij jarenlange ervaring in de kinderopvang en als moeder van drie kinderen kan ik me heel goed voorstellen wat je als ouder(s) belangrijk vindt.

Kleinschalige en persoonlijke opvang
Bij een gastouder krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht omdat de groep uit maximaal zes kinderen bestaat. Het is een verlengstuk van thuis, waar jouw kind gestimuleerd wordt om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo in een vertrouwde, warme en huiselijke omgeving.

Professionaliteit en kwaliteit
Als grootste gastouderbureau van Nederland vinden wij professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Gastouders volgen online cursussen en workshops en krijgen regelmatig nieuwsbrieven om hun kennis op peil te houden. Voor nieuwe gastouders is er de mogelijkheid om de ViaViela vakopleiding te volgen, waarin alle aspecten van de gastouderopvang aan de orde komen.

Tijdens de kwaliteitsbezoeken bij de gastouders thuis wordt er getoetst of de opvanglocatie aan alle GGD-eisen voldoet en wordt de gastouder gecoacht in haar manier van werken.

De beste match
Het persoonlijk contact met ouders, gastouders en de kinderen is de basis voor een goede match. In het hele traject begeleid ik zowel de ouder als de gastouder van A tot Z. Vaak is de juiste match het begin van een jarenlange relatie en voelt de gastouder als een tweede thuis.

Meer weten over gastouderopvang?
Ben je op zoek naar een leuke gastouder, wil je zelf gastouder worden of heb je een vraag als ouder? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Tot ziens!

Hartelijke groet,

Suzanne

Contact