Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Veldhoven/De Kempen

Als onderdeel van ons hoofdkantoor in Best mogen wij “Lisa & Dani” het gastouderbureau exploiteren in de regio Veldhoven & de Kempen.

Met circa 15 jaar ervaring mogen we onszelf “pioniers” noemen in de gastouderopvang. Naast het matchen van ouders/kinderen met gastouders steken we graag veel energie in een gedegen begeleiding van “onze” gastouders. zodat ze de beste zorg kunnen bieden voor je meest kostbare bezit : de kinderen.

Dit uit zich in het organiseren van zowel landelijke als regionale workshops, maar ook door het aanbod middels onze online “academie”. Tevens bezoeken we opvanglocaties met een grotere regelmaat dan wettelijk verplicht.

Uiteraard blijven we ook onszelf continu uitdagen, door het volgen van scholing, dit zodat we tevens bevoegd zijn voor het zelf geven van trainingen en het aanbieden van goede begeleiding.

Ben je als ouders op zoek naar kleinschalige opvang in een huiselijke en professionele omgeving met een altijd vertrouwd gezicht, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Enthousiast geworden ? Wij zien je mail/telefoontje met plezier tegemoet.

Groet, Lisa en Dani

Contact