Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Zevenaar

Wij zijn Els, Mariëlle en Margriet en wij begeleiden ouders en gastouders bij alles wat met gastouderopvang te maken heeft. In de afgelopen jaren hebben we de vraag van ouders naar kleinschalige, flexibele opvang met ruimte voor persoonlijke opvangwensen zien toenemen. Gastouderopvang sluit hier helemaal op aan. Vaak zeggen ouders dat de gastouder hun kind echt een tweede thuis biedt, dat is in de kern waar gastouderopvang om draait. Dat een kind zich thuis voelt op een plek waar het iedere week een dag (of meer dagen) doorbrengt.

Gastouders werken nooit alleen, ze hebben bij ViaViela een team van gespecialiseerde mensen achter de hand met enorm veel ervaring op alle vlakken van de kinderopvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

De beste match vinden waar je je als ouder prettig bij voelt: dat is ons doel! Zij die jullie het meest lief zijn zullen in vertrouwde handen worden opgevangen door de gastouders van ViaViela.

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden, neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder!

Team ViaViela Zevenaar,

Els, Mariëlle en Margriet

Contact