Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Uitnodiging workshop: Bewegen met jonge kinderen

Bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Bewegen levert bij jonge kinderen een belangrijke bijdrage aan motorische, persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden. Daarnaast heeft het ook een positief effect op bot- en spierontwikkeling, hersenontwikkeling en preventie van overgewicht. Er zijn ook steeds meer aanwijzingen dat bewegen een positief effect heeft op leerprestaties.


Plezier in bewegen

Tijdens de workshop komen verschillende onderdelen aan de orde die te maken hebben met bewegen. Van speelse beweegactiviteiten voor kinderen, voorbeeldgedrag en bewegen, tot het uitleggen van een beweegactiviteit. Plezier in bewegen staat in die activiteiten centraal.

 

Meer informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op woensdag 28 juni a.s. van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur.
Locatie: Business Center De Blokstallen, Blokstallen 2b, 4611 WB in Bergen op Zoom.

Wil jij graag deelnemen aan de workshop op 28 juni? Meld je aan via onderstaande link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven voor de bijeenkomst. Deelname is gratis.


*  Ter voorbereiding op de bijeenkomst vragen we je om de online cursus Bewegen te volgen. Je vindt deze onder het kopje 'Aanvullende online cursussen'.

Heb je nog vragen, stel ze gerust.


Meld je aan!


Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Team Bergen op Zoom