Welkom bij ViaViela

Breda

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Wildbaan 3
4874 KA Etten-Leur
06-25524477
breda@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Wilma van Veen

Ik ben Wilma van Veen. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Breda specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Rianne Verdonck

Goed geregeld
‘In de afgelopen jaren heb ik de vraag van ouders naar kleinschalige, flexibele opvang met ruimte voor persoonlijke opvangwensen zien toenemen. Gastouderopvang sluit hier helemaal op aan. ViaViela biedt volledige begeleiding van ouders en gastouders. Van het matchen van ouders en gastouders tot het voeren van je gastouderadministratie. Bij ViaViela weet je zeker dat alles goed geregeld is.’

Groeten,
Wilma van Veen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Flexibele opvang door een vertrouwd gezicht“ Wilma van Veen

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Breda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 508591077.

Bekijk ViaViela regio Breda in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela regio Breda en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.