Welkom bij ViaViela

Breda

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heerebeemd 2
4861 DK Chaam
06-24168428
breda@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Rianne Verdonck

Ik ben Rianne Verdonck. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Breda. 

Goed geregeld
‘In de afgelopen jaren heb ik de vraag van ouders naar kleinschalige, flexibele opvang met ruimte voor persoonlijke opvangwensen zien toenemen. Gastouderopvang sluit hier helemaal op aan. ViaViela biedt volledige begeleiding van ouders en gastouders. Van het matchen van ouders en gastouders tot het voeren van je gastouderadministratie. Bij ViaViela weet je zeker dat alles goed geregeld is.’

Groeten,
Rianne Verdonck

Nieuws uit regio Breda

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Flexibele opvang door een vertrouwd gezicht“ Rianne Verdonck

Bijscholingsprogramma 2022

Ook in 2022 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Breda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 508591077.

Bekijk ViaViela regio Breda in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela regio Breda en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.