Nieuws

regio Utrecht, Nieuwegein, Houten

Nieuws mei 2019

Even voorstellen, onze nieuwe medewerkster Marcia Mieth

Per 1 juni 2019 zal Marcia ons team gaan ondersteunen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met Marcia. Als gastouder of ouder kun je ook met al je vragen bij Marcia terecht. Graag stelt zij zich voor.

Mijn naam is Marcia Mieth, ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen (15, 11 en 8 jaar). Al 10 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang. Eerst als gastouder, toen als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau en daarna als leidinggevende op een kleinschalig kinderdagverblijf. Ik ben hierdoor al goed bekend met de regels en kwaliteitseisen.

Kleinschaligheid en huiselijkheid vind ik erg belangrijk. Ik geloof dat kinderen zich optimaal ontwikkelen in een omgeving waar zij zich veilig, thuis en geborgen voelen. Ik wil mezelf dan ook, samen met onze gastouders, inzetten om voor de kinderen deze omgeving te creëren.

Ik ben drie dagen per week werkzaam, waaronder in ieder geval dinsdag en donderdag. Op de andere dagen ben ik beperkt bereikbaar, maar staan natuurlijk de andere collega’s graag voor je klaar!

Ik hoop binnenkort persoonlijk kennis te maken!

 

Themabijeenkomst ‘trauma bij een kind’

Gemeente Utrecht organiseert voor professionals in de kinderopvang de Themabijeenkomst ‘Trauma bij een kind'. Ook jij bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Op deze avond zullen twee sprekers, Leony Coppens en Arno Derikx, vertellen over het omgaan met kinderen met een traumatische ervaring. Welke gevolgen heeft het, hoe herken je het?

Heb je interesse? Meld je dan aan via opgroeien@utrecht.nl.

Datum: dinsdag 25 juni
Tijd: van 18.00 tot 20.30 uur. met inloop vanaf 17.15 uur
Waar: Stadskantoor Utrecht, 6e etage in ruimte V33

Deelname is gratis