Welkom bij ViaViela

regio Venlo, Venray, Someren

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Boomvalk 39
5804 VK Venray
06-38715652
e.vandok@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Esther van Dok

Mijn naam is Esther van Dok, contactpersoon van ViaViela in de regio Venlo, Venray en Someren. Samen met mijn collega Kim Janssen zorg ik voor een complete begeleiding van onze ouders en gastouders.

Flexibele opvang
Als moeder van vier en stiefmoeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om flexibele opvang te hebben. Zeker als je zelf ook nog een drukke baan hebt. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig met een gastouder waar ik altijd een beroep op kan doen en die mijn kinderen met liefde verzorgt als ik en mijn man aan het werk zijn.

Goede service is belangrijk
Goede service vind ik heel belangrijk. Van het matchen van ouders en gastouders met behulp van onze website tot het jaarlijks checken van de opvanglocatie of het zorgen voor continue scholing van onze gastouders, in alles staat kwaliteit voorop.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Esther

Nieuws uit regio Venlo, Venray, Someren

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Als ouder weet ik hoe belangrijk flexibele opvang is.“ Esther van Dok

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Laarbeek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 681840596.

Bekijk Viaviela in regio Venlo, Venray, Someren in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Venlo, Venray en Someren en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.