Nieuws

regio Zaanstreek, Kennemerland

Uitnodiging: Themabijeenkomst Slapen

Op donderdag 23 november organiseren we voor onze ouders en gastouders in samenwerking met Centrum Jong een themabijeenkomst over slapen.

Kinderbedtijd: pyjama aan, tanden poetsen, verhaaltje lezen en dan lekker slapen.

Goed slapen, overdag en ’s nachts, is iets dat kinderen moeten leren. Bij het ene kind gaat dit vanzelf maar voor veel kinderen is dit niet altijd makkelijk. Niet naar bed willen, niet willen slapen, vaak uit bed komen, bij de ouders willen slapen, bang zijn in het donker, enz.

Slapeloze of gebroken nachten zijn niet alleen voor kinderen zwaar, maar ook voor (gast)ouders. Het kan een klus zijn om een kind een goed slaappatroon aan te leren.

Tijdens de themabijeenkomst wordt er onder andere aandacht besteed aan:

*  Soorten slaapproblemen
Goede slaappatronen aanleren
Slaapproblemen en angsten aanpakken

Daarnaast is er ruimte om samen met andere ouders en gastouders ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en worden er tips en adviezen gegeven. 

De themabijeenkomst wordt verzorgd door een pedagogisch adviseur van het Centrum Jong en is gericht op de leeftijdsgroep van 0 tot 4 jaar.


Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 21.30 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen verwelkomen we je dan graag in Krommenie of Wormerveer. De exacte locatie ontvang je later.

Ben jij erbij? Meld je aan via deze link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven.

Zijn er nog vragen? Stel ze gerust!

Graag tot donderdag 23 november!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Ruud en Marjan Oosthuizen