Welkom bij ViaViela

regio Zevenaar, Doetinchem, Oude IJsselstreek

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zuiderlaan 39
6905 AC Zevenaar
06-33035861
zevenaar@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Margriet Peters-Boonstra

Mijn naam is Margriet Peters-Boonstra, contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Zevenaar, Doetinchem en Oude IJsselstreek. Toen mijn kinderen jong waren koos ik zelf al voor gastouderopvang, ik weet dus precies op welke manier ik ouders hierin kan begeleiden.

Rust en regelmaat
Het mooie aan deze vorm van kleinschalige kinderopvang is dat het veilig en vertrouwd is en geheel op de kinderen afgestemd. Het brengt de rust en regelmaat die voor een kind zo belangrijk zijn. Steeds meer ouders kiezen hier voor, dat merken we aan het aantal ouders wat op zoek is naar een gastouder via onze website.

Onze gastouders zijn professionele opvoeders
Wij helpen hen bij het up-to-date houden van hun pedagogische kennis, zorgen samen dat de opvanglocatie aan alle veiligheids- en hygiëneregels blijft voldoen en voeren regelmatig evaluatiegesprekken over het verloop van de opvang. Op deze manier kunnen onze gastouders zich optimaal bezighouden met wat zij het liefste doen: goede, persoonlijke opvang verzorgen op een manier waarbij kinderen alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen en te groeien!

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Margriet

Nieuws uit regio Zevenaar, Doetinchem, Oude IJsselstreek

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is helemaal afgestemd op het kind.“ Margriet Peters-Boonstra

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Zevenaar voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 163832341.

Bekijk ViaViela in regio Zevenaar, Doetinchem, Oude IJsselstreek in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Zevenaar, Doetinchem, Oude IJsselstreek en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.