Welkom bij ViaViela

regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Vierakkersestraatweg 19
7233 SC Vierakker
06-10199918
zutphen@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Petra Schwab

Mijn naam is Petra Schwab, contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Zutphen, Doetinchem en Achterhoek. Door mijn jarenlange ervaring in de gastouderopvang weet ik precies waarom ouders voor opvang door een gastouder kiezen.

Tweede thuis
Vaak zeggen ouders dat de gastouder hun kind echt een tweede thuis biedt, dat is in de kern waar gastouderopvang om draait. Dat een kind zich thuis voelt op een plek waar het iedere week een aantal uren doorbrengt.

Persoonlijk aanspreekpunt
Ouders en gastouders vinden elkaar via onze website. Als persoonlijk aanspreekpunt help ik (gast)ouders bij alles rondom gastouderopvang. Daarnaast kunnen (gast)ouders gebruik maken van de brede service vanuit het ViaViela hoofdkantoor. Deze combinatie is de kracht van de dienstverlening van ViaViela.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Petra

Nieuws uit regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Een gastouder biedt kinderen echt een tweede thuis.“ Petra Schwab

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Zutphen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 174815220.

Bekijk ViaViela in regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Zutphen, Doetinchem, Achterhoek en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.