Van onschatbare waarde voor een gezin

ViaViela helpt je stap voor stap om als nanny aan de slag te kunnen!

Ben je dol op kinderen en draag jij graag bij aan hun ontwikkeling? Werk je het liefst zelfstandig, met de vrijheid om je eigen keuzes te maken én bevindt jouw ideale werkplek zich buiten de deur? Dan is werken als nanny echt iets voor jou. Als nanny bij ViaViela verzorg je de opvang voor één of meerdere gezinnen. Je komt aan huis, wordt het vertrouwde gezicht voor de kinderen en bent met jouw talenten al snel onmisbaar voor je opvanggezin!

Wil jij graag aan de slag als nanny? Gastouderbureau ViaViela is op zoek naar jou! Meld je dan aan!

Waarom aanmelden?


  • Goede verdiensten en voorwaarden
  • Toegang tot het nanny-scholingsprogramma
  •  Een groot netwerk van nanny-collega’s
Aanmelden

Alle ruimte voor persoonlijke aandacht

Als nanny ben je van vaste waarde voor een gezin. Iemand waar zij altijd op kunnen rekenen en die rust brengt. Je wordt een vertrouwd gezicht voor de opvangkinderen en bouwt een speciale band met ze op. Bovendien vang je de kinderen op in hun eigen veilige omgeving, waardoor je optimaal bijdraagt en aansluit bij hun ontwikkeling. 

Vrijheid én zekerheid in je werk

Als nanny werk je zelfstandig en ben je vrij om je eigen keuzes te maken. ViaViela steunt je in je zelfstandig ondernemerschap, het bouwen aan financiële zekerheid en in de communicatie met ouders. Zo kun jij zorgeloos je vak uitoefenen en je helemaal op de ontwikkeling van de kinderen richten. Lees meer over de zekerheden van ViaViela.

„Het allerbelangrijkste vind ik de sterke band met de kinderen. Dankzij ViaViela heb ik geen zorgen over de zakelijke aspecten van het vak.“ Emma, nanny

Jij blijft je ontwikkelen, wij helpen je met de voorwaarden

Om als nanny aan de slag te kunnen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. ViaViela helpt je hierbij. Zo bieden we een compleet scholingsprogramma, waarmee jij als nanny een vliegende start maakt en je kennis verder verrijkt. Lees meer over het ViaViela scholingsprogramma.

Aan de slag als nanny