Op zoek naar kleinschalige kinderopvang? Kies voor een gastouder.

Als werkende ouder kun je pas echt lekker aan de slag als je weet dat de opvang van je kind goed geregeld is. Opvang waar je op kunt vertrouwen, waar je kind alle aandacht en liefdevolle verzorging krijgt, die rust brengt voor jouw gezin én die met je meegroeit.  

Met gastouderopvang kies je voor kleinschalige opvang door een erkende opvangprofessional waarmee je opvangafspraken op maat maakt.

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en je kind? Dan ben je op zoek naar een gastouder!       

Wanneer een gastouder?


  • Opvang bij een gastouder
  • Vaste of flexibele opvangdagen
  • Financieel voordelig
Aanmelden

Jouw voordeel.

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Dit maakt gastouderopvang een voordelige vorm van kinderopvang. Benieuwd naar de kosten van een gastouder? Lees hier wat gastouderopvang financieel zo aantrekkelijk maakt.

Flexibele kinderopvang

Gastouderopvang is flexibele kinderopvang, op verschillende manieren. Zo kun je met een gastouder eigen afspraken maken over opvangtijden. Dat is wel zo makkelijk als je werkdag een half uurtje uitloopt of als je in wisselende diensten werkt.

„Wij hebben onze gastouder via ViaViela. Wat bleek? Ze woont bij ons om de hoek! “ Linda, ouder

Oog voor jouw kind

Een gastouder biedt je kind een veilige en vertrouwde omgeving en heeft oog voor dat wat jouw kind nodig heeft. Van aandacht en rust op de juiste momenten, tot de ontwikkeling van de talenten van je kind.

Vind jouw gastouder vandaag nog.