Jouw gastouderopvang, onze ondersteuning

Over gastouderbureau ViaViela


ViaViela, aangenaam!

Gastouderbureau ViaViela verbindt kinderen, ouders, gastouders, verzorgers, aanstaande groot- en pleegouders. Alles is er bij ons op gericht om samen een kind gelukkig te laten opgroeien. Maar ook om ouders en verzorgers bij te staan en zorgen weg te nemen. Als samenwerkingspartner die alles goed regelt als het gaat om gastouderopvang.


Onze basis

Aan de basis daarvoor staan onze mensen; 55 vestigingen verspreid over Nederland met in iedere regio  je eigen vaste contactpersoon, de medewerker klantenservice, de specialist die je helpt als je een specifieke vraag hebt. Bij ViaViela weten we dat kennis, gedeeld via persoonlijk contact, tot de beste dienstverlening leidt. 


Kwaliteit

Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al ruim 85.000 kinderen opgevangen. Gastouderbureau ViaViela loopt door deze ruime ervaring voorop in het bieden van kwaliteit in gastouderopvang. Door altijd te gaan voor persoonlijke begeleiding en te investeren in de scholing van gastouders. Door het bouwen van een gebruiksvriendelijk (online) administratiesysteem waarin iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving heeft waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct op te vragen zijn. Alles om ouders en gastouders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.


Promotie gastouderopvang

Omdat we bij ViaViela zo overtuigd zijn van de voordelen van kleinschalige kinderopvang, blijven we aandacht vragen voor gastouderopvang en het vak van gastouder, bij ouders, gastouders maar ook bijvoorbeeld bij de overheid en bij kinderopvangorganisaties. Zodat iedereen in Nederland het belang ziet van kinderopvang door gastouders.

Ouders een keuze bieden, zodat zij kunnen gaan voor opvang waar hun kind zich gelukkig voelt. Daar worden wij heel enthousiast van!