Welkom bij ViaViela

Sales Support medewerker (28 uur)

Als Sales support medewerker ben je een echte spin in ‘t web, samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de contacten met onze franchisenemers, gastouders en ouders. Je draagt bij aan de commerciële groei van ViaViela en je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende dienstverlening aan onze klant.


Over de functie

Als sales support medewerker binnen ViaViela maak je onderdeel uit van een team van meerdere collega’s waar je in een brede afwisselende rol veelvuldig via telefoon, mail en andere kanalen in contact staat met onze klanten. Je ondersteunt en werkt samen met de franchisemanagers.  Je begeleidt actief onze franchisenemers bij de exploitatie van hun gastouderbureau. Je adviseert ze op het gebied van ondernemerschap, administratie, wet- en regelgeving en marketing. Daarnaast sta je ook direct in contact met onze klanten de ouders en gastouders. Je geeft informatie over onze dienstverlening en beantwoord vragen. Je werkt mee in diverse projecten en thema’s op allerlei gebieden, denk hierbij aan overnames, ontwikkeling gastouders en kwaliteit van de opvang. Ook behoren (financieel) administratieve taken tot jouw functie. Vanuit deze veelzijdige functie ben je alert op trends en ontwikkelingen in de kinderopvangbranche en signaleer je deze intern om hiermee nieuwe producten te kunnen ontwikkelen en dienstverlening te kunnen optimaliseren.


Jouw profiel

Je hebt een commerciële drive en bent communicatief sterk. Je schakelt gemakkelijk en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving. Je behoudt het overzicht en weet continu prioriteiten te stellen en bij te stellen. Onmisbaar in deze functie is een proactieve houding, je bent iemand die zaken naar je toe trekt, ideeën heeft om dienstverlening continu te verbeteren. Je kunt goed samenwerken in een team en begrijpt dat een flexibele opstelling belangrijk is.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring op een commerciële binnendienst of als klantadviseur. Je hebt uitstekende IT skills en kennis van en interesse in nieuwe mediakanalen.


Wat bieden we jou

Als marktleider binnen de gastouderbranche bieden wij jou een uitdagende baan in klein team. Het sales support team is zelforganiserend. De manager is op afstand beschikbaar om te coachen en te adviseren, daar waar nodig, maar heel veel besluiten worden binnen het team genomen. Zowel over de inhoud van het werk, de werkverdeling als over werktijden, werkdagen en vrije dagen. Afhankelijk van de expertise en capaciteiten hebben sales support medewerkers ook eigen taken of thema’s waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Als je ingewerkt bent, kun je na afstemming met het team ook regelmatig vanuit huis werken. Je ontvangt een salaris conform de CAO kinderopvang functiegroep 7. Het betreft een functie voor 28 uur per week.


ViaViela: wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim vestigingen (franchise en eigen vestigingen) is ViaViela verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen. ViaViela zorgt ervoor dat haar gastouder voldoen aan alle wettelijke eisen en daagt hen uit om zich verder te ontplooien. Het gastouderbureau brengt ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunt hen bij alles rondom de opvang.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan ons profiel, dan is deze baan echt iets voor jou! Stuur je CV met uitgebreide motivatie via deze link t.a.v. Yvonne Wouters. Heb jij het lef om een kort kennismakingsfilmpje mee te sturen, dan heb jij een streepje voor.


Wij geloven in de kracht van onze eigen werving en selectie. Van aangeboden hulp of ondersteuning hierin, zullen wij geen gebruik maken.