Welkom bij ViaViela

Werkstudent - Medewerker New Business (min. 8 uur p/wk)

Leuke baan voor naast je studie!


Wat ga je doen?

Via chat, email, telefoon en social media ben je in contact met ouders die op zoek zijn naar opvang voor hun kindje(s) en gastouders die via ons opvang willen bieden. Je informeert ze over de dienstverlening van ViaViela en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang. 

Het betreft een functie voor in ieder geval 8 uur per week (Heb je meer tijd, dan is uitbreiden tot ongeveer 16 uur mogelijk). Je werkt volgens een flexibel rooster van ma t/m vr  tussen 09.00 en 21.00 uur vanuit ons kantoor in Best of vanuit huis.  


Wie ben jij?

Je volgt op dit moment een HBO of WO studie en wilt de komende jaren naast je studie een leuke en interessante baan. Je hebt een goede telefoonstem en communiceert makkelijk.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een super leuke bijbaan, waar je in overleg je werkuren kunt afstemmen op je studie. Je kunt ook werken vanuit huis. Je verdient vanaf € 11,25 per uur. (= € 14,- inclusief vakantie-uren, vakantiegeld en eindejaarsuitkering) Een baan die ook nog leuk staat op je CV voor na je studie!


Wie wij zijn?

ViaViela is met 55 vestigingen/gastouderbureaus door het hele land al jaren marktleider op het gebied van kleinschalige kinderopvang in huis. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid, maar onze ambitie is nog groter. Vanuit de centrale organisatie in Best werken we met ruim 20 collega’s.


Wil je reageren?

Bel, mail of app naar Madelon of Yvonne via info@viaviela.nl /06-51358976 of stuur je CV via deze link.

Wil  je eerst meer weten over het werk bij ViaViela, dan mag je ook bellen of mailen naar Rasha en haar vragen naar haar ervaring. Rasha werkt al een tijdje naast haar studie bij ViaViela als medewerker New Business. Je kunt haar bereiken via 0499-425421 / R.rashed@viaviela.nl

Direct reageren