Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Klazienaveen

Wij zijn André en Janet Bos, contactpersonen van gastouderbureau ViaViela in de regio Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Wij begeleiden ouders en gastouders bij alles wat met gastouderopvang te maken heeft.

Onze kracht zit in goede bereikbaarheid, persoonlijke service en flexibiliteit.

De gastouders en ouders die wij de afgelopen jaren hebben begeleid geven aan dat ze het zo fijn vinden dat wij altijd goed bereikbaar zijn en meedenken. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen gehoord wordt en wij proberen dan ook om zo veel mogelijk aan te bieden wat ouders en gastouders nodig hebben. Verder helpen we de ouders met toeslagen.

Opvang in veilige, huiselijke omgeving
Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wilt dat je kind gezien wordt, veilig is en alle mogelijkheden heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Het is je kostbaarste bezit. Hoe fijn is het dan dat een kind opgevangen wordt door een vast gezicht in een warme, veilige , vertrouwde en huiselijke omgeving. Een plek waar je kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

De gastouders bij ViaViela bieden dat door middel van kleinschalige kinderopvang waar kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Meer Weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je je als gastouder aansluiten bij het leukste en grootste gastouderbureau van Nederland? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Groeten, André en Janet

Contact