Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio De Kop van Noord-Holland

Wat leuk dat je in je zoektocht naar een gastouderbureau bij ViaViela uit bent gekomen. Welkom! Mijn naam is Bibische van Zweeden, contactpersoon van ViaViela in de regio Den Helder, Julianadorp en Schagen.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Persoonlijk, huiselijk en kleinschalig
Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind, met zijn eigen kwaliteiten, op kan groeien in een veilige omgeving waar hij of zij zich kan ontwikkelen tot een eigen uniek individu. Hier hoort opvang bij waar een kind zich veilig en geborgen voelt. Ik geloof in de voordelen van kleinschalige opvang in een huiselijke setting, waar een kind echt gezien wordt en waar hij of zij vanuit een veilige relatie de wereld kan gaan verkennen. Eén vertrouwd gezicht tijdens de opvang en persoonlijke aandacht voor het kind zijn wat mij betreft echt de grote voordelen van gastouderopvang. Daarnaast is gastouderopvang is tot op zekere hoogte flexibel. In overleg met de gastouder is er veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan haal en breng tijden of persoonlijke opvangwensen.

Gastouderopvang = Professionele opvang!
Gastouders bij ViaViela zijn echte vakmensen die weten wat gastouderschap inhoudt. Bij ViaViela investeren we in de kwaliteit van de opvang. Zo werken al onze gastouders vanuit het pedagogisch beleid* en bieden we hen handvatten om dit ook in praktijk toe te passen. (Nieuwe) gastouders krijgen de mogelijkheid om de ViaViela vakopleiding te volgen. Door middel van verschillende cursussen en leuke workshops blijven onze gastouders zich ontplooien en houden zij hun kennis op peil. Het kostbaarste bezit van een ouder is in goede handen bij een ViaViela gastouder!

De juiste match
De basis van goed opvang begint bij een zorgvuldig en goed gekozen match. Wanneer je kiest voor VielaViela kun je ervan op aan dat de dienstverlening persoonlijk en deskundig is. Ik begeleid en ondersteun ouders en gastouders in het bemiddelingstraject en gedurende de opvangperiode die volgt zodat je zeker weet dat de opvang voldoet aan de kwaliteitseisen van deze tijd!

Meer weten?
Wil je graag meer informatie over gastouderopvang of wil je als gastouder aansluiten bij het grootste en leukste gastouderbureau van Nederland? Via onze website kun je je direct aanmelden, heb je liever meteen persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Mijn contactgegevens staan op deze pagina. Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden.

Groeten,

Bibische

Contact