Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Haarlem

Ik ben Natasja de Vries (links op de foto), contactpersoon van ViaViela in de regio Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Als moeder van drie en ervaringsdeskundige in de kinderopvang weet ik als geen ander waar goede gastouderopvang aan moet voldoen.

Ruimte voor jouw opvangwensen
Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. Je kiest zelf de gastouder waar je een goed gevoel bij hebt en er is ruimte voor je persoonlijke opvangwensen. Bovendien leert je gastouder jouw kind goed ‘lezen’ en dat is fijn, zeker wanneer je kindje nog te klein is om zelf te kunnen zeggen hoe het zich voelt.

Flexibel en vertrouwd
Gastouderopvang is flexibele opvang, dat is prettig als je in wisselende diensten werkt of als je werkdag een half uurtje uitloopt. Gastouderopvang is kleinschalige, persoonlijke opvang waar steeds meer ouders voor kiezen. Belangrijk hierbij is de juiste match tussen ouder en gastouder. Onze website verbindt ouders en gastouders, natuurlijk ondersteun ik hierbij ook persoonlijk.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je er graag over!

Groeten,

Natasja

Contact