Nieuws

Maak kans op je eigen Victor Veilig pop!

16 mei 2017

Lekker buitenspelen met je (opvang)kind in een veilige wijk, dat willen we allemaal! Daarom geeft Gastouderbureau ViaViela 10 Victor Veilig poppen weg!

Maak kans op je eigen Victor Veilig pop voor in jouw wijk!
Bewegen is gezond en in deze periode van het jaar gaan we weer massaal naar buiten. Is jouw wijk veilig genoeg om buiten te spelen of kan deze wel een Victor Veilig pop gebruiken?! Met dit opvallende kunststof mannetje kun je een plaats markeren waar kinderen uit jouw wijk spelen. Het uitgestoken vlaggetje van Victor Veilig waarschuwt automobilisten, motorrijders en bromfietsers dat op die plaats plotseling spelende kinderen kunnen opduiken.

Geef via onze Facebookpagina aan waarom jouw wijk een Victor Veilig pop verdient en maak kans op 1 van de 10 poppen! Doe dit uiterlijk zondag 28 mei. De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 30 mei en ontvangen van ons persoonlijk bericht.

Open huis Gastouderopvang op zaterdag 20 mei 2017

11 april 2017

Op zaterdag 20 mei aanstaande organiseert Gastouderbureau ViaViela haar jaarlijkse Open huis Gastouderopvang. Professionele gastouders door heel Nederland openen tussen 10.00 en 14.00 uur hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar kleinschalige kinderopvang in huis. Het is een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met een gastouder.

VVD Kamerlid bezoekt ViaViela gastouder

15 maart 2017

Om een goed beeld te krijgen van gastouderopvang, bezocht VVD kamerlid Bas van ’t Wout afgelopen woensdag onze gastouder Sanne Brummelkamp – Wirken in Chaam. Sanne, een ondernemende gastouder die werkt met KIKI en het Observatie-instrument van ViaViela, heeft een goede voorstelling gegeven van hoe een dag van een gastouder eruit ziet.

Gastouder kan wel degelijk ondernemer zijn

10 maart 2017

Er is veel onrust onder gastouders of zij nog wel kwalificeren als ondernemer na een recente uitspraak van het Hof Arnhem-Leeuwarden. De Belastingdienst heeft aangegeven dat gastouders niet over één kam worden geschoren. De komende tijd onderzoeken partijen gezamenlijk of een nieuwe rechtbankprocedure zinvol is om duidelijkheid te krijgen over de zelfstandigheid van gastouders.