7 oktober 2021

Maak kennis met onze nieuwe franchisenemers

Met meer dan 40 vestigingen verspreid over heel Nederland is Gastouderbureau ViaViela in alle regio’s vertegenwoordigd. Om de continuïteit van dit netwerk te borgen én uitbreiding te realiseren, zet de landelijke opvangorganisatie vol in op het recruiten van nieuwe franchisenemers. En met resultaat: want in de gebieden Den Haag, Assen en Heerlen zijn onlangs nieuwe ViaViela-ondernemers gestart!

ViaViela verwelkomt drie nieuwe franchisenemers

Het runnen van een gastouderbureau bij ViaViela is niet niks. Zo bestaat het netwerk van een vestiging uit zo’n 50 tot 200 gastouders, die samen 100 tot 800 kinderen opvangen. De franchisenemer is de spil tussen deze opvangrelaties en zorgt er (samen met het hoofdkantoor) voor dat alles op rolletjes loopt. Niet zo gek dus dat nieuwe franchisenemers zorgvuldig worden geselecteerd op daadkracht, communicatieve vaardigheden en deskundigheid. En dan moet beide partijen natuurlijk ook de klik voelen. Dat zat wel goed bij Miranda, Annika en Suzanne. Zij hadden ieder een eigen reden om voor ViaViela te kiezen.

Miranda wilde een toonaangevende partij

Miranda was na het werken in verschillende managementfuncties binnen de kinderopvang toe aan iets anders en koos bewust voor de organisatie ViaViela. Miranda: “Vanuit het werkveld kende ik ViaViela al. Ik wil mijzelf verbinden aan een organisatie die op alle vlakken kwaliteit levert, een toonaangevende partij in de branche is en tevens een organisatie is waar mensen met positieve zin hun werk doen. Ik denk dat ik dit bij ViaViela gevonden heb.”

Suzanne zocht afwisseling in haar werk

Suzanne had vijf jaar geleden al interesse in het overnemen van een ViaViela-vestiging. Nu ‘haar’ regio alsnog vrijkwam, greep ze haar kans. Suzanne: “Op pad gaan, veel mensen spreken, bijdragen aan het welzijn van kinderen en ondertussen alle ballen hoog houden: deze functie biedt mij de afwisseling die ik zoek. Verder vind ik het fijn om collega’s te hebben en ondertussen ook mijn eigen ding te kunnen doen.”

Annika wilde ondernemen, maar niet alleen

Annika zocht een baan met vrijheid en een goede balans tussen werk en privé. “Ik wilde ondernemen, maar niet alleen. ViaViela zorgt voor een goede backoffice, de juiste systemen en ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de gastouderopvang. Hierdoor kan ik mij volledig richten op de begeleiding en ontwikkeling van de gastouders en de bemiddeling tussen vraagouders en gastouders.”

Ondernemen met ViaViela?

Op dit moment biedt ViaViela franchisemogelijkheden in diverse regio’s in Nederland. Wil jij meer weten over ondernemen met ViaViela, kijk dan hier.