7 mei 2020

Nieuwe franchisenemers bij ViaViela

ViaViela verwelkomt drie nieuwe franchisenemers. De afgelopen maanden doorliepen zij een persoonlijk opstarttraject waarin zij werden klaargestoomd voor het zelfstandig runnen van een eigen ViaViela-vestiging. 

Persoonlijk opstarttraject

Dat hun inwerktraject plaats zou vinden tijdens zo’n turbulente periode, hadden onze nieuwe franchisenemers voor de gebieden Gorinchem, Den Helder en Hoorn vooraf niet kunnen bevroeden. Aan de andere kant: nu hebben Nancy & Henk Korporaal, Bibische van Zweeden en Sandy Laan direct geleerd hoe kennismaken met ouders en gastouders ‘op afstand’ eruitziet. Afgelopen maanden doorliepen deze drie kandidaat franchisenemers een persoonlijk opstarttraject. Hierin werden zij klaargestoomd voor het zelfstandig runnen van een eigen ViaViela-vestiging in de opvangwereld zoals deze er vanaf mei uit gaat zien. Die uitdaging gingen onze vier nieuwe gezichten graag aan!

Per 1 februari startte Bibische van Zweeden officieel als franchisenemer in de regio Den Helder. Vanaf 1 maart zijn Nancy & Henk Korporaal de nieuwe gezichten van ViaViela Gorinchem. Sandy Laan is per 1 mei als franchisenemer voor de regio Hoorn begonnen. Alle nieuwkomers hebben zich vol overgave op hun persoonlijke opstarttraject bij ViaViela gestort.

Ondersteuning ViaViela

Aanstaande franchisenemers van ViaViela zijn organisatorisch sterk, goed met mensen en verantwoordelijk. Ze bruisen van de energie om aan de slag te gaan met een eigen onderneming. Al het andere -zoals kennis over de branche, het omgaan met onverwachte ontwikkelingen en de werkwijze van ViaViela- komt tijdens het opstarttraject aan bod. Zo nemen de aanstaande franchisenemers deel aan workshops over wet- en regelgeving, pedagogiek, marketing en de dienstverlening van ViaViela. Verder wacht hen een aantal online modules. Ook leert iedere franchisenemer de kneepjes van het vak van een ervaren collega.

Parallel aan het opstarttraject loopt de registratie van de franchisenemer -en vestiging- in het Landelijk Register voor Kinderopvang. Pas nadat deze definitief is, gaat de opgeleide franchisenemer van start. Franchisenemer Sandy: “Ik kijk uit naar het moment dat ik de ouders, kinderen en gastouders in mijn regio ga ontmoeten. Al ben ik wel ontzettend blij met dit traject. Dankzij de ondersteuning van ViaViela maak ik, ook in deze roerige periode, een vliegende start met mijn onderneming.” 

Ondernemen met ViaViela

Op dit moment heeft ons opvangnetwerk in verschillende regio’s nog ruimte voor een enthousiaste franchisenemer. Bruis jij van de energie én lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen? Kijk dan hier of ondernemen met ViaViela past bij jou of download de brochure.