23 april 2024

ViaViela verwelkomt nieuwe franchise ondernemer in Enschede

ViaViela verwelkomt Annet als nieuwe franchisenemer van regio Enschede. “Goede opvang voor kinderen en persoonlijke begeleiding voor de ouders en gastouders staat bij mij voorop.”

Annet Tackenkamp is gestart als nieuwe ViaViela ondernemer

Annet heeft de afgelopen maanden een persoonlijk opstarttraject doorlopen, waarin ze werd voorbereid op het zelfstandig runnen van haar eigen ViaViela-vestiging in de opvangwereld zoals die er vanaf maart uit gaat zien.

Gezinnen in de omgeving van Enschede kunnen nu profiteren van de uitgebreide ondersteuning en diensten die ViaViela te bieden heeft. Dit omvat het zorgvuldig matchen van gastouders met gezinnen, evenals het bieden van voortdurende begeleiding en educatieve ondersteuning. Annet staat klaar om de kinderopvangervaring voor zowel ouders als kinderen te verrijken.

Tegelijkertijd wordt de registratie van zowel de franchisenemer als de vestiging in het Landelijk Register voor Kinderopvang afgerond. Pas nadat deze registratie definitief is, gaat Annet van start als opgeleide franchisenemer. Ze benadrukt: “Door te kiezen voor gastouderopvang, kies je voor kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving.”

Ouders en gastouders kunnen elkaar vinden via de website van ViaViela. Annet staat klaar om te helpen als mensen hierbij hulp nodig hebben. Ze biedt persoonlijke, betrokken en kwalitatief hoogwaardige begeleiding. Bovendien is ze laagdrempelig bereikbaar voor vragen en kan ze ouders desgewenst ondersteunen bij het aanvragen van toeslagen.

Verder hecht zij veel waarde aan flexibiliteit en is bereid om (telefonisch) contact te hebben in de avonduren, wanneer kinderen op bed liggen. Zo zorgt ze ervoor dat ouders altijd op haar kunnen rekenen, op momenten die voor hen het beste uitkomen.

Voor meer informatie over ViaViela en de diensten die zij aanbieden in Enschede, bezoek de vestigingspagina Enschede.