2 april 2024

ViaViela verwelkomt nieuwe ondernemer om gastouderopvang in Groningen te versterken

Om ouders in Groningen, Hoogezand en Delfzijl van nog betere kinderopvang te voorzien, is Inge Jansma gestart als ondernemer bij ViaViela. “Ouders en gastouders bij elkaar brengen is het leukste wat er is!”.

Inge Jansma is gestart als nieuwe ViaViela ondernemer

In een belangrijke ontwikkeling voor ouders en verzorgers in Groningen en de omliggende regio’s, kondigt ViaViela, toonaangevend in gastouderopvang in Nederland, de toevoeging van een nieuwe ondernemer in Groningen aan. Deze stap is gericht op het nieuw leven inblazen van de diensten van ViaViela in de regio Groningen, Hoogezand en Delfzijl, en maakt hoogwaardige kinderopvang nog toegankelijker voor lokale gezinnen.

ViaViela staat al lang bekend om haar bemiddeling in gastouderopvang en zet zijn missie voort om kwalitatieve, flexibele en persoonlijke kinderopvang te bieden. Met de komst van een nieuwe ondernemer in Groningen krijgt de bemiddeling tussen ouders en gastouders een frisse impuls. Deze stap benadrukt de ambitie van ViaViela aan het ondersteunen van gezinnen en biedt een stevige basis voor kinderen om in een veilige en stimulerende omgeving te leren, groeien en zich te ontwikkelen.

Inge Jansma, de nieuwe ondernemer, woonachtig in Groningen, brengt expertise en een passie voor kinderopvang naar de regio. Haar inzet is gericht op het verbeteren van de toegankelijkheid en kwaliteit van de gastouderopvang. ViaViela Groningen fungeert als een brug tussen professionele gastouders en gezinnen die op zoek zijn naar de beste opvang voor hun kinderen, en biedt een platform voor kwalitatieve kinderopvang.

Gezinnen in Groningen, Hoogezand en Delfzijl kunnen nu profiteren van de uitgebreide ondersteuning en diensten die ViaViela biedt. Dit omvat het zorgvuldig matchen van gastouders met gezinnen tot aan het bieden van voortdurende begeleiding en educatieve ondersteuning. Inge staat klaar om de kinderopvangervaring voor ouders en kinderen te verrijken.

De introductie van de nieuwe ondernemer in Groningen is een belangrijk moment voor ViaViela. Met een vernieuwde focus op hoogwaardige en toegankelijke gastouderopvang, zet ViaViela stappen naar een toekomst waarin elk kind de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Ouders en verzorgers in Groningen en omgeving kunnen terecht bij ViaViela voor de bemiddeling van goede hoogwaardige gastouderopvang!

Voor meer informatie over ViaViela en de diensten die zij aanbieden in Groningen, Hoogezand en Delfzijl, bezoek de vestigingspagina Groningen.