Partners

Gastouderbureau ViaViela bied je een compleet dienstenpakket aan. Hiervoor werken we intensief samen met diverse partners. Zo staan we in contact met een team van deskundigen op het gebied van opvoeden, veiligheid, gezondheid, administratie en financiën. Ook jij plukt daar de vruchten van. Deze deskundigen helpen ons namelijk weer om jou goed te begeleiden. Bovendien voorzien ze ons, en dus jou, van allerlei actuele en nuttige informatie.

Vlinder

Partners

Livis

Livis is in 2008 als eerste opleider in Nederland gestart met het aanbieden van cursussen EHBO en BHV middels een combinatie van e-learing en praktijk (blended learning). In korte tijd is Livis uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder met praktijktrainingen op meer dan 200 locaties in Nederland. Gastouders van ViaViela volgen in hun eigen tijd de cursus EHBO voor Gastouders. De cursus start met een innovatieve en duidelijke e-learning en wordt afgesloten met een praktijktraining onder begeleiding van een ervaren instructeur. Geslaagde gastouders ontvangen het wettelijk erkende Livis certificaat.

ROC Rivor

ROC Rivor in Tiel is het opleidingscentrum van de regio Rivierenland. In samenwerking met ViaViela hebben zij een diplomaroute ontwikkeld speciaal voor gastouders. Gastouders kunnen zo snel en eenvoudig het verplichte Mbo-diploma 'Helpende Zorg en Welzijn' behalen. De opleiding voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en is goedgekeurd door de Onderwijsinspectie.

De Opvoeddesk

Zoals de naam al zegt, biedt de Opvoeddesk praktische hulp bij opvoeden. Ouders en gastouders van ViaViela kunnen gratis gebruik maken van deze service. Je kunt bij hen terecht met al je opvoedvragen (van baby t/m puber) en met vragen over school- en leerproblemen, vriendjes, pesten etcetera.

Nederlandse Brandwonden Stichting

De Nederlandse Brandwonden Stichting doet er alles aan om brandwonden te voorkomen en slachtoffers te helpen. ViaViela organiseert in samenwerking met deze stichting informatiebijeenkomsten voor gastouders. Tijdens deze bijeenkomsten staan alledaagse praktijksituaties centraal. Zo krijg je onder andere tips voor het voorkomen van gevaarlijke situaties. En natuurlijk is er ook uitgebreide informatie over het behandelen van brandwonden.

De FranchiseAdviseur

De FranchiseAdviseur adviseert ons bij onze franchiseformule.

Franchise+

Franchise+ is er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers en/of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws. Franchise+ helpt ons met het vinden van geschikte kandidaten voor de ViaViela franchiseformule.

Daarnaast werkt ViaViela nauw samen met:

Belastingdienst Toeslagen

De Belastingdienst Toeslagen is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de kinderopvangtoeslag. Gastouderbureau ViaViela is door Belastingdienst Toeslagen officieel erkend als Hulp- en informatiepunt (HIP) voor de kinderopvangtoeslag. Dit betekent dat we voor specifieke klantvragen over de kinderopvangtoeslag direct contact met hen kunnen opnemen. Dankzij deze samenwerking kunnen we je snel helpen bij problemen met de kinderopvangtoeslag.

GGD Nederland

De GGD houdt toezicht op de kwaliteit binnen de gastouderopvang. Niet alleen voert de dienst regelmatig controles uit bij de gastouders; ook het hoofdkantoor van Gastouderbureau ViaViela en de diverse vestigingen dienen aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. Zo wordt iedere vestiging van ViaViela door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport, ook GGD-rapport genoemd. Selecteer jouw vestiging voor het GGD-rapport van jouw vestiging.