De ideale gastouder, bij jou om de hoek

Hoe werkt het?

Vind jouw gastouder of nanny in 3 eenvoudige stappen!


3 stappen

Stap 1: Meld je vrijblijvend aan

Om in contact te kunnen komen met gastouders meld je je eerst aan. Deze aanmelding is gratis en zonder verplichtingen. Je ziet nu nog meer informatie, zoals beschikbaarheid, opleidingen en ervaring van gastouders bij jou in de buurt. Direct aanmelden

 

Stap 2: Vul je opvangvraag in

Na aanmelding geef je je opvangbehoefte aan. We vragen je onder andere om de gewenste startdatum in te vullen, welke dagen je opvang nodig hebt, voor hoeveel kinderen en of er eventueel bijzonderheden zijn.

 

Stap 3: Zoek een gastouder

Je kunt nu direct uitgebreide profielen van gastouders bekijken. De gastouders die je ziet zijn al voor jou geselecteerd op basis van jouw opvangvraag die je hebt ingevuld in stap 2. Zie je één of meerdere gastouders die jou aanspreken, klik dan op ’Kennismaken’.

 


Kennismaken

Wij gaan voor je aan de slag

En brengen je in contact met één of meerdere gastouders die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Heb je nog geen voorkeur voor een gastouder en dus nog geen kennismakingsverzoek ingediend? Geen probleem, wij kennen onze gastouders als geen ander, en weten wie geschikt voor de opvang van jouw kind(eren) kan zijn.