Op zoek naar kinderopvang die past bij jou? ViaViela helpt.

Als werkende ouder kun je pas echt lekker aan de slag als je weet dat de opvang van je kind goed geregeld is. Opvang waar je op kunt vertrouwen, waar je kind alle aandacht en liefdevolle verzorging krijgt, die rust brengt voor jouw gezin én die met je meegroeit.  

Met gastouderopvang via gastouderbureau ViaViela kies je voor kleinschalige opvang door een erkende opvangprofessional waarmee je opvangafspraken op maat maakt. Bijvoorbeeld over flexibele opvangtijden of over opvang bij de gastouder of in jouw eigen huis.

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en je kind? Dan ben je op zoek naar een gastouder!       

Waarom aanmelden?


  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Flexibel
  • Voordelig
Aanmelden

Veilig en vertrouwd

Met een gastouder kies je voor zekerheid. Diegene waar jij een goed gevoel bij hebt, verzorgt de opvang, altijd. Je gastouder wordt daarmee een vertrouwd gezicht, voor jou én voor jouw kind.

Flexibele kinderopvang

Gastouderopvang is flexibele kinderopvang, op verschillende manieren. Zo kun je met een gastouder eigen afspraken maken over opvangtijden. Dat is wel zo makkelijk als je werkdag een half uurtje uitloopt of als je in wisselende diensten werkt.

„Wij hebben onze gastouder via ViaViela. Wat bleek? Ze woont bij ons om de hoek! “ Linda, ouder

Jouw voordeel.

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Dit maakt gastouderopvang een voordelige vorm van kinderopvang. Benieuwd naar de kosten van een gastouder? Lees hier wat gastouderopvang financieel zo aantrekkelijk maakt.

Vind jouw gastouder vandaag nog.