Alle aandacht en liefde voor jouw kindje als jij aan het werk bent

Ben jij een (aanstaande) ouder? Dan weet jij als geen ander hoe jouw kindje op de beste manier verzorgd wordt …. ook op het moment dat jij straks weer aan het werk bent.

Om je baby met een goed gevoel op de kinderopvang achter te kunnen laten, wil je zeker weten dat je kindje zich daar net zo veilig en geborgen voelt als thuis. Dat het ritme van je baby ook op opvangdagen door kan gaan en dat er tijdens jouw werkdagen iemand met aandacht en liefde voor je kindje zorgt. Alleen dan kun jij met een gerust hart aan de slag.

Ouders bij Gastouderbureau ViaViela herkennen dat gevoel. Gastouders van ViaViela werken vanuit dat gevoel.

 

Waarom gastouderopvang?


  • Gastouderopvang is voordelig
  • Eén-op-één aandacht
  • Rust en ritme
Aanmelden

Eén op één aandacht

Naast een goede verzorging in een veilige omgeving, wil je vooral dat je kind gezien en gehoord wordt. Je gastouder is een vertrouwd gezicht voor jouw kindje en kan het alle aandacht geven. Bekijk nog meer voordelen van gastouderopvang.

Rust en ritme.

Na een aantal maanden heeft je baby een eigen eet-, slaap-, en speelritme ontwikkeld dat bij je gastouder gewoon door kan gaan. Bovendien liggen de geluidsniveaus in een gastouderopvang laag waardoor je kindje voldoende rust krijgt, net zoals thuis. Onderzoek toont aan dat kinderen bij een gastouder minder stress ervaren.

„Moe na een dag opvang? Fenna niet, die slaapt bij de gastouder net zo goed als thuis!“ Marieke, ouder

Wat kost een gastouder?

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Dit maakt gastouderopvang een voordelige vorm van kinderopvang. Lees alles over de financiële kant van gastouderopvang; wat kost opvang door een gastouder eigenlijk?

Vind jouw gastouder vandaag nog.