Aan het werk zijn terwijl thuis alles gewoon doorgaat? Het kan, met een nanny!    

Met een drukke baan, het huishouden en één of meerdere jonge kinderen is het dagelijkse leven vaak een race tegen de klok. Zeker het ochtend- en avondritueel kan hierdoor stressvol verlopen. Terwijl dat juist momenten zijn dat je even van elkaar wilt genieten. Herkenbaar? 

Met een nanny kies je voor een opvangprofessional in huis. Dat betekent dat het vaste gezinsritme gewoon door kan gaan. Geen vlug vlug ophalen op de opvang, maar thuiskomen terwijl de kinderen al in bad zijn geweest, rustig samen eten en nog even samen dat boekje lezen.

Klinkt dit als de opvang die jouw gezin nodig heeft? Dan ben je op zoek naar een nanny!          

Waarom aanmelden?


  • Vertrouwde omgeving
  • Eén-op-één aandacht
  • Nanny-opvang is voordelig
Aanmelden

Vertrouwde omgeving

Een nanny biedt opvang in jouw huis. Het voordeel hiervan is dat het normale ritme van je kinderen gewoon doorloopt terwijl jij aan het werk bent. Bovendien zijn je kinderen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. 

Alle aandacht

Met een nanny kies je voor een vertrouwd gezicht voor jouw gezin. De opvang blijft beperkt tot jouw kinderen, dus er is volop ruimte en aandacht voor iedereen. Je kinderen en nanny leren elkaar goed kennen.

„Onze nanny is fantastisch, zij zorgt 3 dagen per week voor de rust in ons gezin.“ Jeroen, ouder

Nanny-opvang is voordelig

Je betaalt je nanny een vast bedrag per uur. Dit bedrag is, zeker wanneer je voor meerdere kinderen opvang nodig hebt, vaak voordeliger dan opvang waar je een bedrag per kind per uur betaalt.

Vind jouw nanny vandaag nog.