Alle aandacht, liefde en rust

Voordelen van nanny-opvang

Als ouder wil je de opvang van jouw kind goed regelen, als jij aan het werk bent. Ideaal als het normale ritme van je kinderen op die dagen gewoon kan doorlopen in hun eigen vertrouwde omgeving. Om deze reden kiezen steeds meer ouders voor nanny-opvang!


Voordelen

Nanny-opvang heeft jou en je gezin veel te bieden. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet.  


Een nanny biedt opvang in jouw huis. Het voordeel hiervan is dat het normale ritme van je kinderen gewoon doorloopt terwijl jij aan het werk bent. Bovendien zijn je kinderen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit zorgt voor rust in de dagelijkse hectiek van jouw gezin.

Met een nanny kies je voor een vertrouwd gezicht voor jouw gezin. Omdat de opvang beperkt blijft tot jouw eigen kinderen, is er volop ruimte en aandacht voor iedereen. Je kinderen en nanny leren elkaar goed kennen, hierdoor kan je nanny ieder kind precies de aandacht geven die het nodig heeft.

Ieder kind, iedere werksituatie en iedere opvangbehoefte is anders. Met je nanny maak je afspraken over wat voor jou belangrijk is in de opvang van je kinderen.

De dagen dat je nanny bij jou in huis is, leg je vooraf vast. Je spreekt opvangtijden af die passen bij jouw situatie.

Met een nanny via gastouderbureau ViaViela kies je voor professionele opvang in jouw eigen huis. Nanny’s die zijn aangesloten bij ViaViela moeten over de juiste (pedagogische) opleidingsachtergrond en ervaring beschikken. En heb je jouw ideale nanny gevonden? Dan zorgen wij dat je nanny is gescreend en aan alle eisen voldoet om de opvang voor jouw kind te mogen verzorgen.