Alle aandacht, liefde en rust

Voordelen van nanny-opvang

Nanny-opvang kent een ander prijskaartje, maar heeft jou en je gezin ook veel te bieden. 


Voordelen

We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet:


Een nanny biedt opvang in jouw huis. Het voordeel hiervan is dat het normale ritme van je kinderen gewoon doorloopt terwijl jij aan het werk bent. Bovendien zijn je kinderen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit zorgt voor rust in de dagelijkse hectiek van jouw gezin.

Met een nanny kies je voor een vertrouwd gezicht voor jouw gezin. Omdat de opvang beperkt blijft tot jouw eigen kinderen, is er volop ruimte en aandacht voor iedereen. Je kinderen en nanny leren elkaar goed kennen, hierdoor kan je nanny ieder kind precies de aandacht geven die het nodig heeft.

Met een nanny via gastouderbureau ViaViela kies je voor professionele opvang in jouw eigen huis. Nanny’s die zijn aangesloten bij ViaViela moeten over de juiste (pedagogische) opleidingsachtergrond en ervaring beschikken. En heb je jouw ideale nanny gevonden? Dan zorgen wij dat je nanny is gescreend en aan alle eisen voldoet om de opvang voor jouw kind te mogen verzorgen.

De dagen dat je nanny bij jou in huis is leg je vooraf vast. Je spreekt opvangtijden af die passen bij jouw gezinssituatie. 

Nanny-opvang is een officiële vorm van kinderopvang. Dit betekent dat je, mits je aan alle voorwaarden voldoet, aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag. Deze toeslag ontvang je iedere maand via de overheid en is een tegemoetkoming in je opvangkosten.