Altijd open voor jouw vragen

Wijzigingen doorgeven

Wil jij een wijziging in jouw gegevens doorgeven? Dit kun je eenvoudig doen via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl door een bericht te sturen via de knop 'Contact'.


Meest gestelde vragen

Vind hieronder direct een antwoord op de meest gestelde vragen over het doorgeven van wijzigingen.


Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht via de knop ‘Contact’. Vermeld wat het nieuwe aantal opvanguren wordt en per wanneer. Vervolgens wordt jouw opvangoverzicht aangepast en kun je dit terugzien in Mijngastouderburo.nl. Je ontvangt hiervan een bericht van jouw ViaViela contactpersoon. Geef de wijziging in opvanguren ook door bij Belastingdienst Toeslagen.

Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht met daarin de juiste gegevens via de knop ‘Contact’. Wij gaan deze wijziging vervolgens voor je doorvoeren. Als dit gereed is zie je de juiste gegevens in Mijngastouderburo.nl.

Lees onderstaand hoe je je rekeningnummer wijzigt.

Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht via de knop ‘Contact’. Vermeld in dit bericht per wanneer de opvang mag stoppen en met welke reden. Hierna wordt jouw contract stopgezet en ontvang je van ons bericht met daarin de stopdatum. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Geef je opzegging daarnaast ook aan de gastouder door, want zij heeft ook een opzegtermijn van 1 maand.


Overige vragen van ouders


Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht met daarin de juiste gegevens via de knop ‘Contact’. Je ontvangt vervolgens van ons een nieuw formulier ‘Doorlopende machtiging’. Zodra wij deze ondertekend terug hebben ontvangen, wijzigen wij jouw rekeningnummer. De doorgevoerde wijziging zie je vervolgens terug in Mijngastouderburo.nl.

Zodra wij het gewijzigde uurtarief van de gastouder hebben doorgekregen, wordt jouw opvangoverzicht aangepast. Het nieuwe opvangoverzicht kun je inzien in Mijngastouderburo.nl. Vergeet niet het nieuwe uurtarief door te geven bij Belastingdienst Toeslagen.

Vanaf de eerste dag dat jouw kind naar de basisschool gaat, verandert de opvangsoort. Voorheen was dit dagopvang, nu wordt dit buitenschoolse opvang. Dit is belangrijk in verband met de hoogte van de kinderopvangtoeslag. Stuur een bericht via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl via de knop ‘Contact’. Geef hierbij aan wanneer je kind naar de buitenschoolse opvang gaat, voor hoeveel uur en voor welk kind het geldt (als je meer kinderen hebt die naar de gastouder gaan). Zodra deze informatie is doorgegeven, wordt jouw opvangoverzicht gewijzigd.

Vergeet niet ook Belastingdienst Toeslagen te informeren. Wijzig je de kinderopvangtoeslag niet, dan kan het zijn dat je aan het einde van het jaar moet terugbetalen.

Als je kind naar het voortgezet onderwijs gaat, vervalt je aanspraak op kinderopvangtoeslag voor dit kind. Deze aanspraak loopt tot de 1e dag van de maand waarin je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Wil je de opvang voor dit kind stopzetten? Stuur dan een bericht via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl via de knop ‘Contact’. Geef hierbij aan wanneer je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Het contract voor jouw kind wordt dan vanaf die datum stopgezet.

Vergeet niet ook Belastingdienst Toeslagen te informeren. Zet je de kinderopvangtoeslag niet stop, dan kan het zijn dat je aan het einde van het jaar moet terugbetalen.

Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht via de knop ‘Contact’. Geef, zodra bekend, de volgende gegevens door:

- voorletter(s)

- voornaam

- achternaam

- geslacht

- BSN

- geboortedatum

- startdatum van de opvang

- aantal opvanguren per maand

Vervolgens wordt jouw opvangoverzicht aangepast. Geef de opvanggegevens ook door aan Belastingdienst Toeslagen.


Overige vragen van gastouders


Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stuur een bericht via de knop ‘Contact’. Geef hierin de tenaamstelling aan en jouw IBAN-nummer. Wij wijzigen vervolgens jouw rekeningnummer. De doorgevoerde wijziging kun je vervolgens terugzien in Mijngastouderburo.nl. 

Informeer je vraagouder(s) over je nieuwe uurtarief en bevestig de wijziging ook schriftelijk aan hen. Geef je nieuwe uurtarief vervolgens door via je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl via de knop ‘Contact’. Wij passen vervolgens het opvangoverzicht voor je aan. De doorgevoerde wijziging kun je vervolgens terugzien in Mijngastouderburo.nl.


Contact

Je vindt het antwoord op veel vragen al hier boven. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via je persoonlijke pagina. Wij helpen je graag! 


Via deze weg kunnen we je het beste en snelste helpen. 
Log in op je persoonlijke pagina in Mijngastouderburo.nl en stel je vraag via de knop 'Contact'. 

Stuur een e-mail via onderstaand formulier. 

Ga naar het online contactformulier

Onze medewerkers helpen je graag. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0499-425421.