Welkom bij ViaViela

Werken bij ViaViela


Ons ideaal

It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.


Wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met ruim 55 vestigingen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met hulp van onze klantenservice, gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.


Een ondernemende werkgever

ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Best. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling Klantenservice en onze franchisenemers worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is. Enkele van onze collega's stellen zich graag aan je voor.

Maak kennis met onze collega's >


Start je eigen gastouderbureau

Vind jij het leuk om te investeren in mensen en heb je de drive om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen ouders en gastouders? Ben jij voor ouders de expert op het gebied van de beste opvang en zet jij gastouders in als jouw ambassadeurs? Dan is ondernemen via ViaViela echt iets voor jou.

Start je eigen franchise vestiging >