Pavla

almere | 57 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Pavla


  • almere
  • 57 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Pavla :

eerlijk, vrolijk en open.

In april 2008 ben ik begonnen als gastouder met 2 kinderen en in de loop van de jaren heb ik dit uitgebreid naar meer kinderen en geprofessionaliseerd door opleidingen te volgen en het inschrijven bij KvK. De kinderen worden in een huiselijke omgeving opgevangen waarin o.a. ruimte is voor eigen creativiteit, spel en spelen met andere kinderen Ik vind het belangrijk dat niet alleen de kinderen maar ook de ouders een vertrouwd gevoel hebben met de gastouder. De kinderen worden hier dagelijks met open armen ontvangen.

almere

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,15 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Nellie

Lieve vrolijke gastouder. Mijn kinderen gaan hier elke dag weer met veel plezier naar toe. Ze komen met gezellige verhalen terug. Ik laat mijn kinderen met een gerust hart achter als ik aan het werk ben. Ze heeft voor elk kind aandacht, Kinderen kunnen hun zelf zijn bij haar


Nathalie

Sinds januari 2017 vangt Pavla onze twee kinderen op. Vanaf het eerste contact al een klik. Pavla is een topper! Ze is erg lief voor de kinderen en ze geeft de kinderen een echt "thuis". Onze kinderen zijn helemaal weg van Pavla, en ik als mama ook. Een gastouder uit duizenden! :-)


Paola

Ik ken Pavla al vanaf 2008 en mijn Zoon Giorgio is 9 jaar lang door haar opgevangen. Pavla is een vrouw waar je op kunt rekenen en met je meedenkt en ontzettend flexibel is, ze is lief betrouwbaar en zorgzaam!!! Echt een topper!!!!


Melissa van Haren

Super lieve en betrouwbare gastouder. Ze is heel flexibel. De kids kunnen heerlijk spelen in huis maar ze gaat altijd naar buiten. Mijn zoontje is helemaal gek op der en voelt voor hem als een 2 de huis. Wij zijn super tevreden over Palva dikke 10


Patricia de Roos

Flexibel, lief, zorgzaam, pedagogisch verantwoord, creatief, veel persoonlijke aandacht en professioneel. Zo kan ik Pavla het beste omschrijven! Ze staat open voor 'anders' dan haar eigen opvoedkundige normen en waarden, ik voel mij gehoord en mijn kinderen zitten 'thuis' bij haar!


Michelle Spier

Mijn zoon gaat al sinds dat hij in groep 1 zit naar Pavla toe. Ze is flexibel en mijn zoon wilt altijd graag naar haar toe. Zelfs als mijn zoon niet naar Pavla hoeft, wilt hij bij haar spelen. Ik kan me geen betere gastouder bedenken. Ben super blij met haar!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 14 jaar ervaring als gastouder