Michélle

alphen aan den rijn | 35 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Michélle


  • alphen aan den rijn, wijk kerk en zanen
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Michélle:

Liefdevol, Sociaal, Behulpzaam, Plezier, Flexibel.

Mijn hart ligt bij het werken met kinderen.Ik vind het belangrijk dat kinderen op hun eigen manier zichzelf kunnen ontplooien en ik ondersteun daarbij.Ik vind het belangrijk dat de ouders hun kind met een geruststellend gevoel bij mij laten spelen.Daarom bied ik kleinschalig opvang aan in een huishoudelijk gezellige sfeer.Ik vind het belangrijk dat het kind centraal staat,ieder kind is uniek!Ik kijk naar de behoefte van het kind en de ouders.Ik hou van leuke activiteiten doen zoals:Buitenspelen, knutselen, zingen en vooral genieten.

alphen aan den rijn

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Gayrlan

Michelle is een super lieve gastouder. Neemt echt de tijd voor je kind en houd je als ouder ook goed op de hoogte. Een topper is 't.


Tamara

Goede opvang in een gezellige buurt. Kunnen lekker in de tuin spelen. Worden liedjes gezongen, geknutseld en vooral lekker gespeelt. Michelle neemt de tijd voor de kinderen, heeft veel passie voor haar werk. Krijg regelmatig een foto of een appje over hoe de dag van me zoontje is dit is ook erg fijn


Anneke

Wat een gezellige, lieve zorgzame gastouder! Mijn oudste dochter heeft er een hele leuke tijd gehad en mijn jongste zoon gaat er met een glimlach naar binnen. Wij gaan zorgeloos naar ons werk. Communiceren en afspraken maken gaat ook goed. Ze is flexibel, duidelijk, eerlijk, en denkt graag mee.


Priscilla

Wij zijn ontzettend blij met onze gastouder Michelle. Ze zorgt super goed voor ons kleine meisje. Ik kan heel de dag door appe; en dan krijg ik lieve apps en fotos! Wat wilt een ouder nog meer...(niks!😊) wij stappen niet meer over!


Esther

Michelle is een geweldige gastouder. Super lief, zorgzaam, creatief gewoon op en top. Mn zoontje Terry heeft t daar super naar zn zin. Lekker buiten spelen, knutselen. Ik laat mn kind niet zomaar bij iedereen achter maar bij Michelle zit je zeker goed. Ga haar zeker missen strax. Gr Esther


Daiane

We zijn erg tevreden met Michelle, ze zorgt op de beste manier voor onze zoon, ze is altijd heel zorgzaam en attent, ze begrijpt ook wanneer we veranderingen in de schema's voor Daniel nodig hebben. Het belangrijkste punt is: Daniel voelt zich thuis wanneer hij bij Michelle is.


Patricia

Mijn zoontje gaat al naar Michelle toe toen hij 3 maanden oud was. Ik heb hem vanaf de eerste dag met een gerust gevoel bij haar achtergelaten. Michelle is echt super! Ze gaat heel leuk met de kinderen om. Liedjes zingen, knutselen, spelen. Gewoon top! Ik kan haar iedereen aanraden.


Annelies

Super leuke meid waar mijn zoontje vanaf een baby is en het altijd naar zijn zin heeft. Lekker knutselen of buiten in de tuin spelen. Het is zelfs zo erg dat mijn zoontje nooit naar huis wil :D

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 5 jaar ervaring als gastouder