Tip van ViaViela

Tireshma

amsterdam | 35 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Tireshma


  • amsterdam
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding
  • Icoon Educatief programma

Tireshma:

Levendig, sociaal, kindvriendelijk

Kwalitatief goede gastouderopvang is van onmisbaar belang voor het welbevinden en de ontwikkeling van kinderen. Zo zie ik dat. Als professionele mede-opvoeder levert de gastouder namelijk een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een kind. Deze is onder andere gericht op een optimale ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige personen, die in staat gesteld en uitgedaagd worden volledig te integreren in het sociaal-maatschappelijk leven

amsterdam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,55 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Roshni

Tireshma is een zeer adequate verantwoordelijke gastouder met het welzijn van het kind altijd op nummer 1. Zij is meer dan een gastouder, een mede opvoeder die altijd met je mee denkt. Een 2e thuis voor onze zoon. Staat altijd klaar, houdt het kennisniveau van de kinderen altijd op peil. Topper!


Ranishma

Tireshma is een super goeie gastouder. Je ziet gelijk dat zij bezig is met de ontwikkelingen van de kind. Mijn dochtertje heeft al een hoop geleerd bij Tireshma zoals: zelf in slaap leren vallen, zelf brood eten, leren drinken uit een fles en leren eten uit een knijpfruit. Tireshma is een topper!


Johanna

Tireshma is een hele lieve en zorgzame gastouder. We brengen onze dochter sinds ze 7 maanden is met een fijn en veilig gevoel naar haar toe en bij het ophalen geeft Tireshma een uitgebreide overdracht. In Tireshma's huis is voor alle leeftijden veel speelgoed aanwezig.


Satish&Seema

Lieve, betrokken gastouder die meedenkt met het kind en ouders. Onze dochter zit in haar periode van verlatingsangst en samen met Tireshma hebben we gebrainstormt over mogelijke oplossingen, erg fijn. Ze kijkt naar de behoefte van onze dochter qua spelen en interesses en vraagt ook naar onze wensen.


Sandhya

Tireshma is heel lief en zorgzaam. Ze ziet en voelt ook wat een kind nodig heeft. Mijn zoontje is helemaal dol op haar. Ze behandeld mijn zoon, alsof het haar eigen kind is. Wij als ouders zijn daar heel blij mee.


Dewi

Onze dochter zit nu bijna een jaar bij Tireshma, en vanaf dag 1 voelde het goed. Onze dochter heeft het erg naar haar zin en wij zien daardoor duidelijke ontwikkelingen. Tire is een goede, lieve en betrouwbare gastouder die met veel liefde en zorg haar werk doet. Wij zijn erg tevreden over Tireshma.


Sherien

Betrouwbaar,veilig,netjes en laat mijn kind met een gerust gevoel achter. Zie ook een goede vooruitgang qua ontwikkeling bij mijn kind. Zij wordt ook hartstikke blij als ze hoort dat ze naar de opvang gaat wat ook belangrijk is voor mij. Ben hartstikke tevreden met Tireshma als gastouderšŸ‘šŸ»


Catia

Gastouder Tireshma past al sinds mei 2016 op mijn baby van 5 maanden op. Ik ben ontzettend blij met haar want zij is erg zorgzaam, professioneel, flexible en erg vriendelijk. Je ziet dat kinderen haar passie zijn en de kinderen/babys zijn dol op haar. Zou geen betere gastouder wensen, een aanrader.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 7 jaar ervaring als gastouder