Maaike

apeldoorn | 33 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Maaike


  • apeldoorn, wijk zevenhuizen
  • 33 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Maaike:

ik ben een vrolijk ondernemende spontane gastouder

Ik ben ik graag in de kinderwereld te vinden. Vanaf klein meisje heb ik dit al geweten ik liep altijd met kinderen van vrienden, kennissen of de buurtkindjes die mij regelmatig kwamen ophalen. In 2012 ben ik begonnen als gastouder bij mensen aan huis en in 2015 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. In 2016 kwam onze oudste zoon en in 2018 kwam de jongste erbij. Wij zijn inmiddels verhuisd naar een drive in woning waar we heerlijk genieten. Ik hou van mijn werk.

apeldoorn

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 50,80 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Angelika

Maaike is een erg enthousiaste gastouder die heel goed met de behoeftes van het kind kan omgaan. Haar huis heeft uitstekende faciliteiten, maar ze neemt de kinderen ook graag op stap. Mijn kind had het reuze naar haar zin en wilde het liefst er blijven.


Dennis

Maaike heeft van nature een goede intuïtie van wat een kind nodig heeft en kan daarop inspelen op een slimme manier. Ze houd erg veel van kinderen en doet veel leuke dingen met ze. Met speciale aangelegenheden wordt ook altijd iets extra gedaan zoals bij een verjaardag, moederdag of Sinterklaas.


Saidah

Een lieve gastouder voor mijn 2 dochters geweest. Een dagje op stap met de meiden was best gezellig. Mijn 2 dochters hebben een hele fijne tijd gehad bij dit gastouder. Dit gastouder is kindvriendelijk, gezellig en betrouwbaar voor alle kinderen.


Marjolein

Maaike is een is een lieve vrolijke gastouder die kijkt naar wat een kind nodig heeft maar ook leuke dingen doet met de kinderen..ik zal haar zeker aanbevelen als gastouder.


Claudia

Maaike is een zorgzame gastouder met jarenlange ervaring.. Ze is ontzettend lief. Onze kinderen zijn echt dol op haar. Ik raad haar zeker aan!


Saskia

Maaike is een lieve en zorgzame gastouder. Ze heeft op mijn kinderen gepast vanaf 5 maanden tot 4 jaar. De kinderen zijn (nu nog steeds) dol op haar! Er is ruimte voor (buiten)spelen, knutselen en rust. Ook besteedt Maaike aandacht aan gedrag en ontwikkeling. Een warme en vertrouwde opvangplek!


Joey

Maaike is een natuurtalent in haar omgang met kinderen. Onze 4-jarige heeft altijd al veel moeite gehad met nieuwe situaties en nieuwe gezichten. Maar bij Maaike voelde ze zich gelijk thuis. Direct vanaf het begin had onze dochter een klik en ging met plezier naar haar toe. Een echte aanrader!


Jennifer

Maaike is een super lieve vrolijke en zorgzame gastouder. Mijn dochter heeft het altijd enorm naar haar zin gehad. Ze leerde van alles, was veel buiten en het regelmaat van thuis ging gewoon bij Maaike door, super fijn. Je kunt geen betere gastouder krijgen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 12 jaar ervaring als gastouder