Charlotte

arnhem | 50 jr

Creatief, buitenmens, spelen, dierenliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Charlotte


  • arnhem, wijk lombok
  • 50 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Charlotte:

Lieve, zorgzame, enthousiaste oppasmoeder

Ik sta te popelen om kindjes in mijn eigen omgeving op te vangen. In ons heerlijke huis en grote tuin is het fijn vertoeven. Ook zal ik er met de kinderen op uit gaan, de mooie bosrijke omgeving leent zich hier goed voor. Kinderen krijgen bij mij ruimte om te ontdekken en te mogen zijn wie ze zijn.

arnhem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Pim

Wij zijn heel tevreden met Charlotte. Charlotte is flexibel, open en betrokken. M. gaat met veel plezier naar Charlotte. Charlotte onderneemt veel buiten in de natuur en M. leert veel en krijgt uitdagingen. Wij hebben een fijne communicatie met Charlotte.


Saar

Charlotte is toegankelijk en open, daarnaast denkt ze met ons mee en daar waar mogelijk is ze flexibel in de opvang. Onze dochter gaat zelfstandig naar Charlotte en heeft veel plezier als ze daar is. Wij zijn meer dan tevreden me Charlotte.


Saar (moeder van dochter 7jr)

Een fijne sfeer is er bij Charlotte, onze dochter (7 jaar) komt er heel erg graag. Charlotte is veel buiten met de kinderen in het bos of op het Kematerrein, ze knutselt of doet een spelletje. Ook in de tuin is er genoeg vertier. Charlotte is ook beschikbaar als voorschoolse opvang. Kortom top!


Jessie

Al drie jaar brengen wij onze jongens 1 en 4 met veel plezier en vertrouwen naar charlotte. Er is veel ruimte en vrijheid om te zijn wie ze zijn! Ze gaan veel naar buiten, zijn creatief, maken muziek en spelen met elkaar. De opvangkinderen zijn dol op elkaar. Super gastouder!!


Marieke

Wij zijn ontzettend blij dat we bij Charlotte terecht zijn gekomen voor kinderopvang. Charlotte is een geweldige gastouder. Ze is betrokken, betrouwbaar, lief, flexibel, pedagogisch verantwoord, creatief en voelt precies aan wat nodig is. Het allerbelangrijkste: Onze dochter is dol op haar!!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 8 jaar ervaring als gastouder