Daniëlle

arnhem | 49 jr

Creatief Sportief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Daniëlle


  • arnhem, wijk arnhem-noord
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Daniëlle:

Liefdevol, scherp en warm persoon

Na 15 jaar zwemonderwijzer te zijn geweest ben ik toe aan een andere uitdaging. Omdat ik graag met kindjes werk, En een veilige en knusse opvang voor werkende ouders wil zijn.

arnhem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Melanie

Super leuke, lieve en enthousiaste vrouw. Mijn dochtertje is gek op haar en gaat graag naar de opvang. Daniëlle onderneemt veel en heeft ook educatief speelgoed en leuke muziekinstrumenten. Mijn dochtertje heeft daar alle ruimte om lekker te spelen en te ontdekken.


Sjaan

Danielle is een hele gezellige en lieve gastouder met een gevoel voor humor. Ze gaat veel met de kids op pad en doet leuke actieve dingen met de in huis. Ze heeft een heerlijk huis vlak bij de natuur en een leuke hond George. Mijn zoontje gaat er met ontzettend veel plezier naar toe.


Kim

Daniëlle is echt een hele lieve gastouder. Ons gevoel was gelijk goed toen we haar voor het eerst hadden ontmoet (en we hadden er heel wat gehad!) Ze onderneemt leuke dingen met de kindjes, is lief voor ze, begaand en wij laten zonder zorgen onze zoon bij haar achter.


marinde

Super blij met Danielle! We worden altijd warm en enthousiast ontvangen. Ik laat me dochter hier met een gerust hart achter! Ook maken ze regelmatig leuke knutselwerkjes. Ben heel tevreden en zou Danielle zeker aanraden!


Bob

Fijne gastouder waar ons zoontje graag naartoe gaat. Duidelijke en open communicatie over hoe de dag gegaan is. Als het weer het toelaat gaan ze ook altijd naar buiten en anders wordt er binnen wat ondernomen of combinatie hiervan. Wij raden Danielle zeker aan en hij gaat er met plezier naartoe.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan een jaar ervaring als gastouder