Christofina

assen | 51 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Christofina


  • assen, wijk kloosterveen
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Christofina :

Gezellig, duidelijk, flexibel, gastvrij en sociaal

Ik vind het leuk vind om ontwikkeling van baby tot kleuter te zien. Mijn dag ziet er als volgt uit: bij binnenkomst met ouders de afgelopen nacht doornemen, daarna zwaaien en speeltijd. 10:00 uur fruit eten aan keukentafel. Daarna tijd om buiten te spelen of wandelen. Bij slecht weer binnen creatief bezig zijn. 12:00 uur lunch aan keukentafel. Vervolgens bedtijd voor de kleintjes, spelen voor oudere kids. 15:00 uur drinken en koekje. Daarna buiten of binnen spelen, spelletjes aan tafel. 17:00 uur komen eerste ouders terug van hun werk.

assen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 65,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Sarah en Tristan

Onze dochter Norah is nu 3 jaar en gaat vanaf baby zijn al naar Chris. Chris is een gastouder die zorgvuldig om gaat met de wensen van de ouder. Kijkt naar de behoefte van het kind. Chris is een gastouder die zorgt voor een veilige, vertrouwde omgeving waar je kind zichzelf mag en kan zijn.


Agnes

Mijn kinderen gaan al 1.5 jaar met heel veel plezier naar Christofina toe. Een hele fijne gastouder met een gezellig en knus huis waar alle kindjes zich erg fijn voelen.


Yvonne

Chris is een ontzettend lieve en leuke gastouder. Ze is veel buiten met de kinderen en is veel creatief bezig. Ons zoontje gaat met ontzettend veel plezier naar haar toe!


Marleen

Om te beginnen: onze zoon van 3 jaar en zoon van 10 maanden hebben het altijd enorm naar hun zin bij Chris, het allerbelangrijkste! Chris denkt altijd met ons mee en is inventief en oplossingsgericht rond de gezondheidsproblemen van onze kids. Heel gelukkig met Chris!!


Inge

Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar Christofina gegaan (van 3 mnd - 5 jaar). Een lieve, maar ook duidelijke gastouder die flexibel is en hart voor kinderen heeft. De opvang voelt zo als een verlengstuk van thuis. Ze woont centraal tussen de scholen in, wat heel praktisch is.


Annemieke

Onze 2 kinderen zijn 4 jaar lang bij Christofina geweest. Onze jongste vanaf een paar maanden oud. Christofina is een lieve gastouder waar de kinderen zich altijd thuis hebben gevoeld. Gezellig, duidelijk en flexibel zijn kenmerken die bij haar passen. We bevelen haar van harte aan als gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 11 jaar ervaring als gastouder