Tip van ViaViela

Qin qin

assen | 44 jr

Creatief Sportief Spelletjesliefhebber Lees graag verhalen voor kinderen

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Qin qin


  • assen, wijk kloosterveen
  • 44 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Qin qin :

Vrolijk en zorgzaam.

Ik vind het belangrijk dat kinderen op hun gemak voelen in een veilige omgeving. Door kleinschaligheid krijgen uw kinderen voldoende persoonlijke aandacht. Ik doe graag activiteiten zoals knutsel en buiten wandelen. Tegenover ons huis is een groot speelveld met speeltoestellen en zandbak. Autoluw omgeving centraal in wijk Kloosterveen. Er is een aparte speelkamer en slaapkamer voor de opvangkinderen.

assen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Yvonne

Wij zijn ontzettend blij met Qin Qin! Ze gaat met de kinderen naar buiten als het kan, maar ook binnenshuis kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. Ze is lief, zorgzaam, enthousiast en gestructureerd. Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar haar toe en voelt zich er helemaal thuis.


Eline

Wij zijn heel blij met Quin Quin als gastouder voor Maeson. Het voelt als een warm bad. De enthousiasme wat zij laat zien voor de kinderen, het werk; dat spat er vanaf. En dat voelt vertrouwd. Ook naar de ouders toe is ze een heel prettig persoon met liefde en aandacht. Kortom aanrader 😊


Kirsten

Qin Qin is een hele zorgzame en liefdevolle gastouder. Wij komen er inmiddels al drie jaar en voor mijn kinderen is het echt een tweede thuis. Als het weer het toelaat dan is Qin Qin met de kinderen buiten, maar ook binnen weet ze altijd iets leuks te organiseren. Kortom een hele fijne gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 18 jaar ervaring als gastouder