Karima

assendelft | 33 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Karima


  • assendelft
  • 33 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Karima:

Ik ben een vrolijke maar vooral gedulde mama

Na 7 jaar alleen voor mijn eigen kindjes te zorgen merkte ik al gauw dat ik toch wel weer wou gaan werken. Ik heb graag met kinderen gewerkt omdat elke dag anders is. Toen heb ik besloten om Gastouder te worden. Wil graag kindjes opvangen en leuke maar ook educatieve dingen te doen. Een kind houdt van spelen en als je dat nou op een educatieve manier kan doen dat zou perfect zijn. Ik hou ervan om spelletjes met ze te spelen en buiten te spelen. Maar knutselen vind ik ook heel erg leuk!

assendelft

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Marloes

Mijn dochter gaat altijd zonder problemen vrolijk naar binnen. Heeft het altijd erg naar haar zin daar. Karima is rechtvaardig en brengt altijd verslag uit aan het eind van de opvangdag. Ook stuurt ze foto's/filmpjes in de app. Er is fijne en duidelijke communicatie onderling.


Fatima

Onze Noor is al bij Karima sinds ze 4 weken oud is. Vanaf dag 1 hadden de 2 een klik en wij als ouders een gevoel van dit zit meer dan goed! We zijn inmiddels 8 maanden verder en hopen dat Karima nog heeeeeeel lang Noor’s 2e mama mag zijn.


Deveny

Mijn zoontje komt er al langer dan een jaar en ben erg tevreden. Super flexibel, iets wat we in deze rare tijd zeker kunnen waarderen.


Jihane

Karima is flexibel, betrouwbaar, behulpzaam, zorgzaam en heel vriendelijk. Ze heeft een open houding en je voelt je al gauw thuis. Mijn dochter gaat al 2 jaar met plezier naar Karima toe. Ik ontvang regelmatig updates over de voortgang. Ik raad Karima van harte aan, geen spijt gehad van mijn keuze!


Jorine

Mijn zoontje heeft het echt naar zijn zin bij zijn gastouder. Karima is geduldig, kan heel goed met kinderen omgaan en mijn zoontje is dol op haar. Naast de vaste kindjes waar ze op past heeft ze altijd plek voor mijn onregelmatige opvangdagen en daar ben ik erg blij mee!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 5 jaar ervaring als gastouder