Erica

barneveld | 49 jr

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Erica


  • barneveld, wijk de vaarst
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Erica:

Flexibele/gastvrije gastouder

Toen wij in 2006 in Barneveld kwamen wonen ben ik gastouder geworden. Doordat mijn jongste geboren is met het KISS-syndroom wilde ik zelf graag thuis zijn voor haar. Inmiddels zijn mijn eigen kinderen 18 en 16 maar ik geniet zo van alle opvangkinderen dat ik hier nog jaren mee door wil gaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een huiselijke omgeving zijn, waarbij alles (bijna) net zo is als thuis. En waar ze bovenal gewoon kind kunnen zijn! De gastkinderen worden hier gewoon in het gezin opgenomen.

barneveld

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Judith

Erica is de beste gastouder die je kunt wensen voor je kind (eren). De kinderen komen echt in een warm bad bij haar. Niets is haar te gek of teveel. Ze staat altijd voor je klaar! Mijn jongens ( en wij ook) zijn gek op haar! Echt een TOPPER!!!!!


Joanneke

Lieve flexibele gastouder! Fijn om elke dag in de week terecht te kunnen. Onze zoon kijkt er elke week weer naar uit om naar Erica te gaan.


Rosewitha

Erica is een open en flexibel persoon waardoor je alles tegen haar kan zeggen.


Eline

Onze dochter kwam bij Erica toen ze 5 maanden oud was. Het was als een tweede thuis voor haar. Erica straalt rust en warmte uit en biedt regelmaat. Haar flexibiliteit is ook erg prettig. Al met al een fijne opvangplek voor je kindje.


Ina

Ik heb een paar jaar mijn dochter bij erica gebracht voor buitenschoolse opvang.Ikheb altijd een goed gevoel gehad bij erica. Onze dochter heeft het ook altijd erg naar haar zin gehad . Wat belangrijk is dat er duidelijkheid is in het gezin en dat heb ik ook zo ervaren bij erica.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 16 jaar ervaring als gastouder