Jeannot

beek | 51 jr

Creatief Sportief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Jeannot


  • beek
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Jeannot :

Lief, betrouwbaar en consequent

Ik kan genieten van het laten ontdekken, het aanleren van zoveel nieuwe dingen en van het unieke van ieder kind. Het allerbelangrijkste is dat ze zich bij mij veilig en geborgen voelen zodat ze lekker zichzelf kunnen zijn, zo kunnen ze zich ook het best ontwikkelen. Rust, reinheid en regelmaat werkt voor mij het beste, wat niet wil zeggen dat we natuurlijk ook af en toe lekker gek kunnen doen ;-)

beek

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anke

Onze beide kinderen zijn fantastisch door Jeannot opgevangen. Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug op deze tijd. Jeannot creëert een gezellige sfeer, maar zorgt ook voor structuur en regelmaat. Alles wordt voor ons opgeschreven incl. leuke foto’s. Aanrader!


Monique

Max is 4 jaar bij Jeannot in de opvang geweest. Wat ons betreft geen betere plek voor ons kind omdat het echt een 2e thuis was voor hem. Zij wist precies wat hij nodig had en voelde hem haarfijn aan. Samen met de andere kinderen was het altijd "feest"! Ze was voor ons gewoonweg de aller beste!


Inge

Jeannot is een TOP gastouder. Ze onderneemt veel met de kinderen en is heel strutureel. Mijn zoon had een boekje waar ze de meest leuke dingen in opschreef.Mijn zoon vondt het altijd supergezellig bij Jeannot. Ze is altijd heel creatief.Heb mijn zoon altijd met een gerust hart achtergelaten!


Flore

Jeannot is een fantastische gastouder waar we onze dochter met alle liefde naartoe brachten. Ze is lief, opgeruimd, de kinderen hebben alle ruimte om te ontdekken en te spelen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Opleidingen


Ervaringen