Claudia

berkel-enschot | 36 jr

Sportief Buitenmens Moestuinier

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Claudia


  • berkel-enschot
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Claudia:

Lief, zorgzaam, vertrouwd en geduldig

Het fijne aan gastouder zijn is tijd en ruimte hebben voor alle kindjes. Samen met de kleintjes genieten van rust en frisse buitenlucht terwijl de groten spelen en ravotten. We voeren de kippen en kijken of ze een eitje gelegd hebben. Met de bakfiets gaan we op pad om te kijken of de plantjes in de volkstuin al gegroeid zijn en bezoeken we verschillende speeltuinen. Een kindje krijgt hier volop aandacht en ruimte om de eigen ontwikkeling te volgen.

berkel-enschot

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Nicole

Claudia is een hele lieve en betrokken gastouder. Ze verzint leuke, educatieve activiteiten waar de kids met plezier aan deelnemen. Ze is heel erg opbouwend, niet alleen naar de kids toe, maar ook naar mij als ouder. Het contact met haar verloopt erg soepel en prettig.


Katy

Claudia is pedagogisch zeer vakkundig en werd snel een veilige haven voor onze zoon. Ook op gebied van voeding werd rekening gehouden met allergieën. De kinderen worden uitgedaagd, ontdekken de wereld, oefenen met grenzen en ontwikkelen hun competenties. We kunnen haar van harte aanbevelen.


Inge

Onze zoons gingen vanaf het eerste moment met plezier naar de Claudia; ze voelden zich meteen op hun gemak. Een dag bij Claudia staat voor veel (buiten!) spelen, een gevarieerd programma, gezelligheid en moe & voldaan weer naar huis. Er was altijd goede communicatie en vrijwel alles is bespreekbaar.


Maartje

Een gastouder die samen met ons ouders keek wat belangrijk was in de ontwikkeling/zorg voor ons kind. Onze dochter zit nu een half jaar op school maar zou ook nog graag spelen bij Claudia. Een warm thuis waar ons kind zichzelf mocht zijn. Creatief, gericht op ontwikkeling en leren vanuit de natuur.


Marianne van Beijnen

Mijn kinderen hebben het altijd reuze naar hun zin. Ze zijn allebei dol op Claudia. Zelf vinden wij claudia erg prettig in de communicatie. Als je tegen een probleem aan loopt (bijvoorbeeld vanwege verschuivingen in werktijden of vanwege een vergadering) dan kijkt ze met je mee naar de mogelijkheden

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 7 jaar ervaring als gastouder